Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Több kérdés? (Box)

Több kérdés? (Box)

Figyelt kérdés

1. Ha 15,5 évesen kezdessz el boxolni és elég jól megy akkor kb. mennyi idő mèg versenyre mehetsz?

2. Mi a véleményetek a fej-test-fej-test taktikáról? Micky Ward használta.

3. Profi boxoló lehetek-e még ha mindent megteszek érte? Idáig amit akartam mindent megcsináltam, de ha ez lehetetlen akkor nem élem beke magam.

4. Milyen étrend kéne? Heti 3x járok terembe (saját testsúllyal kell kevernem). Mennyire legyen pontos hogy azért egy szálkás test összejöjjön?

5. 184 cm-mel milyen súlycsoportba kéne indulnom? 78kg vagyok...le menjek 75kg-os kategóriàba szerintetek?

Bocsi a sok kèrdésért, majd edzőmet is megkérdezem csak szeretnék tőletek is véleményeket hallani. Köszönöm szépen :)

2015. márc. 1. 08:48
 1/1 anonim válasza:
Sok gyakorlás!!! Nagyon sok!!! Box zsák a szobádba és naponta 3 szor püföld!! Ja a legfontosabb ha igazi izmokat szeretnél amivel KO-t akarsz ütni a másiknak kondi helyett Street wourkout-zál mert az gyorsabban építi az izmot és ad álló képességet ami a box mecseken fontos lesz ja és a lényeg ne add fel!!!!
2015. márc. 22. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!