Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A F1-be hány éves pilótákat...

A F1-be hány éves pilótákat keresnek?

Figyelt kérdés

Átlagosan. És mennyire tapasztaltakat?

Előre is Köszönöm a válaszokat.

#pilóta #F1 #pilótákat
2015. febr. 23. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
Látom te a k**va világon semmivel nem vagy tisztában, de b**ira nem. A gokartot nem kell meg venni okoskám (meglehet de nem kell) a 2-3 esetleg 4 millában a gokart bérlés a pálya bérlés meg stb. van benne. Ja és ha nem tudnád a VB az csak egy (1) futam. Mert ez a 2-3 MAX 4 milla a Profi Országos Gokart Bajnokság és ott a kategóriákban az elsők (1.) jutnak ki a VB-re ami ingyen van, de biztosan bele van számolva a 2-3 esetleg 4 millába a VB is.
2015. febr. 25. 20:13
 32/72 anonim ***** válasza:

Jah bérelni, aztán alád adnak valami sz_rt amit már leőtte ki tudja mennyit nyúztak meg hányszor lezúztak. Ennyire satu hülye nem lehetsz. Ha komolyan akarsz versenyezni akkor saját cucc kell.

Egy verseny lenne a vb? Hát nem tudom te milyen teszkógazdaságos hobbi vb-n akarsz indulni ahol csak egy verseny van, de az FIA által szervezetten egy egész sorozat van nem kevés versennyel de oda nem is juthatsz be azzal hogy valamelyik itthoni néhány indulós amatőr bajnokságban bénázol.

2015. febr. 25. 20:22
 33/72 anonim ***** válasza:

Bocsánat kedves KÉRDEZŐ!

Ha ennyire jól tudsz mindent, jobban, mint bármelyik válaszoló, vagy legalábbis úgy gondolod és nem fogadod el nyomokban sem a válaszokat, akkor miért kell itt kérdezni?

Csináld, fuss neki, ha semmi akadályát nem látod, legyél F1 bajnok én örülnék neki!

Itt azt gondolom már nincs értelme folytatni az eszmecserét....

2015. febr. 25. 20:23
 34/72 A kérdező kommentje:

32.

Szinte mindenki, ha nem mindenki bérelné a gokartot.

33.

Itt szerintem még nyomokban is alig volt rendes válasz. (de mindegy)

Ha tényleg örülnél akkor kérlek kicsit biztass vagy hasonló.

2015. febr. 25. 21:15
 35/72 A kérdező kommentje:
Kösz.
2015. febr. 25. 21:15
 36/72 anonim ***** válasza:

" És mennyire tapasztaltakat? "

Ez volt a kérdés.. Sokan leírták, milyen "előélettel" tapasztalattal lehet odakerülni. Példákkal, tapasztalat szerzési lehetőségekkel.

Erre Te azt írod, hogy nyomokban sem kaptál választ.

Akkor olvasd el még egyszer a válaszokat és ezt vond vissza, mert ez NEM IGAZ!

Vagy akkor én kérdezem: milyen választ is lehetett volna írni, amire azt mondod: ez válasz volt a kérdésemre.

Vagy tán az a jó, ha belinkelek egy hirdetés, miszerint :

Forma1-es pilótákat keresünk, előélet nem, csak az önbizalom számít, de abból sok legyen?

2015. febr. 25. 21:35
 37/72 anonim ***** válasza:

Ha szerzel más kategóriában (nem akármilyenben), nagyon nagyon sok tapasztalatot, és jó vagy, akkor egy gyengélkedő csapathoz, pár száz millióért beugorhatsz 1-2 napra. A Caterham is ezt tette.

A helyzet pedig romlani fog. A világon több mint 20 alkalmas ember van, aki jó f1-es lenne, tehát a milliárdok döntenek. Ha magadmellé állítanál egy 10milliárdos szponzort, akkor elmehetnél külföldre versenyezni

2015. febr. 25. 22:44
 38/72 anonim ***** válasza:
Vicc vagy kérdező! :D Ha ennyire biztos vagy abban, hogy bekerülhetsz és ennyire tudod az utat, akkor ne is írj többet, kezd el a szamárlétrát. Mi örülni fogunk, ha bekerül egy magyar (khm... úgyse fog soha a büdös életbe mert egy csöves nemzet vagyunk khm...). Egyébként meg ne elégedetlenkedj, mert a kérdésed értelmesebbik felére korrekt válaszokat adtak, a másik fele meg nettó fäszság volt, azért ennyi idősen tudhatnád, hogy az F1-be nem keresik a pilótákat mint valami céghez a takarítókat. K*va sok beleölt pénz, tapasztalat, szorgalom, tehetség és szerencse után, ha korán elkezded és inkább angol vagy német vagy hasonló nemzet fia vagy, akkor van talán esélyed bekerülni. Általában 18 és 25 közt kerülnek be a pilóták, de nem tudok pontos statisztikát mondani, ami fontos, hogy manapság egyre lejeb tolódott az átlagéletkor az F1-be most már ott tartunk, hogy 34-35 éves pilóták a nagy öregek, akik közül már tényleg csak a legnagyobb tehetségek maradhattak bent, mert különben kiszórják őket, közben meg sokszor már 17-18 éveseket ültetnek be egy-egy kisebb csapathoz. Számold ki, kb. 25 év lehet az átlagéletkor a versenyzőknél, ez kb. reális is, mert jelenleg a 22-27 éves pilóták az átlagosak, ők vannak szerintem a legjobb helyzetbe, mert őket cserélgetik leginkább, a pár évvel öregebbeket nyugdíjba akarják küldeni, a fiatalokat pedig azért nem ültetik be akárhová.
2015. febr. 26. 02:48
 39/72 A kérdező kommentje:

38.

Na hasonló válaszra számítottam a kérdésemre.

Köszönöm.

2015. febr. 26. 06:36
 40/72 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a top10-ben végzel biztos nem kapsz szponzort.... Azthiszed mind a top10 egyenként kap szponzorokat? Mit hiszel te? Ez nem egy tanyasi vásár ahol csak úgy aadják a több embernek az árút ember..... Szorgalom, sok pénz, küldföldi versenyzés, és oriási tehetség. Ez kell a Forma1-hez, nem az értetlenkedésed. De szerintem te még versenyző sem lehetsz mert ha ezeket sem érted meg amiket itt írtak a válaszolók, akkor az autósportos technikai dolgokat hogy értenéd meg?
2015. nov. 30. 15:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!