A F1-be hány éves pilótákat keresnek?
Átlagosan. És mennyire tapasztaltakat?
Előre is Köszönöm a válaszokat.
Jah bérelni, aztán alád adnak valami sz_rt amit már leőtte ki tudja mennyit nyúztak meg hányszor lezúztak. Ennyire satu hülye nem lehetsz. Ha komolyan akarsz versenyezni akkor saját cucc kell.
Egy verseny lenne a vb? Hát nem tudom te milyen teszkógazdaságos hobbi vb-n akarsz indulni ahol csak egy verseny van, de az FIA által szervezetten egy egész sorozat van nem kevés versennyel de oda nem is juthatsz be azzal hogy valamelyik itthoni néhány indulós amatőr bajnokságban bénázol.
Bocsánat kedves KÉRDEZŐ!
Ha ennyire jól tudsz mindent, jobban, mint bármelyik válaszoló, vagy legalábbis úgy gondolod és nem fogadod el nyomokban sem a válaszokat, akkor miért kell itt kérdezni?
Csináld, fuss neki, ha semmi akadályát nem látod, legyél F1 bajnok én örülnék neki!
Itt azt gondolom már nincs értelme folytatni az eszmecserét....
32.
Szinte mindenki, ha nem mindenki bérelné a gokartot.
33.
Itt szerintem még nyomokban is alig volt rendes válasz. (de mindegy)
Ha tényleg örülnél akkor kérlek kicsit biztass vagy hasonló.
" És mennyire tapasztaltakat? "
Ez volt a kérdés.. Sokan leírták, milyen "előélettel" tapasztalattal lehet odakerülni. Példákkal, tapasztalat szerzési lehetőségekkel.
Erre Te azt írod, hogy nyomokban sem kaptál választ.
Akkor olvasd el még egyszer a válaszokat és ezt vond vissza, mert ez NEM IGAZ!
Vagy akkor én kérdezem: milyen választ is lehetett volna írni, amire azt mondod: ez válasz volt a kérdésemre.
Vagy tán az a jó, ha belinkelek egy hirdetés, miszerint :
Forma1-es pilótákat keresünk, előélet nem, csak az önbizalom számít, de abból sok legyen?
Ha szerzel más kategóriában (nem akármilyenben), nagyon nagyon sok tapasztalatot, és jó vagy, akkor egy gyengélkedő csapathoz, pár száz millióért beugorhatsz 1-2 napra. A Caterham is ezt tette.
A helyzet pedig romlani fog. A világon több mint 20 alkalmas ember van, aki jó f1-es lenne, tehát a milliárdok döntenek. Ha magadmellé állítanál egy 10milliárdos szponzort, akkor elmehetnél külföldre versenyezni
38.
Na hasonló válaszra számítottam a kérdésemre.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!