Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Futok de nem tudom lemérni a...

Futok de nem tudom lemérni a távolságot van olyan alkalmazás telefonra ami méri a távolságot és nem kell hozzá mobil internet?

Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
fú ez nekem is kéne!! :)
2015. jan. 13. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem vagyok telefonprofi ,de internet nélküli alkamazásokat használok ,többfélét is .Simán le tudtam tölteni Wifi környezetben :Runtastic,Run the map,Sports Tracker .Mindegyik GPS alapon működik,nekem a Runtastic jött be a legjobban .Egyébként lehet rajtuk váltani a mozgásfajtát ,tehát futást,gyaloglást,biciklit,stb.
2015. jan. 14. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt van még néhány a 2. válaszoló felsorolásához: RunKeeper, Nike+, Endomondo, Strava, Map My Run.

Ezek a legnépszerűbbek. Mindhez csak GPS kell, utána wifin feltölti a futást a netre.

2015. jan. 14. 21:26
 4/8 anonim válasza:
49%
Térképes megjeleníteshez kell a navigáció ez ingyenesen csak Nokian van. Androidon whhwz goggle maps kell ami internet alapú nem Offline. Ezert van nekem filléres nokiam futásokat képként menti úgy is kereshető vissza abszolút internet mentes mindent tud távolság kilométer átlag sebbeseg es ingyenes.
2015. jan. 19. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok és elfelejtettem mondani,hogy mindez Nokia Lumián megy ,ez ugye Windovs alapú,nem tudom az androidosokon hogy megy ?
2015. jan. 20. 07:42
 6/8 anonim ***** válasza:
köszi, ez nekem is hasznos volt. Mentek is a zöld pacsik!
2015. jan. 20. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok: Androidon is ingyenes a GPS használat, teljesen jól működik mindegyik, én is azon használom.
2015. jan. 20. 22:16
 8/8 Borabababi válasza:
Futótárs
2017. júl. 11. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!