Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért ilyen gyenge az olimpiai...

Miért ilyen gyenge az olimpiai szereplésünk?

Figyelt kérdés
Barátom azt kérdezi: miért lenne jobb a sport, mint minden más (egészségügy, életszínvonal stb.) Züllünk lefele. Tényleg így van?? Nem akarom elfogadni!!
2008. aug. 19. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Szia! Azért ilyen gyenge mert nincs pénz, vagyis van, de ezek nagy része a politikusok zsebében landol. Ja és ne is beszéljünk a sittesekről, cigányokról akik nem dolkoznak csak csinálnak 80 gyereket és várják a segélyt, ja meg a tüzijáték, meg ilyen szobor olyan szobor. Szóval így kb. ennyi . Tehát nincs pénz tornatermekre meg ilyenek.
2008. aug. 20. 08:57
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Az előző válaszolóhoz még azt tenném hozzá, hogy egyszerűen nincs motivációja az embereknek. Elrettentő, ami az élsportolók egy részével történik, gondolok itt Fehér Miklósra, vagy a legfrissebb szomorú eset Kolonicsé. Én azt gondolom - és lehet velem nem egyetérteni -, hogy az elavult orvosi technika miatt történhettek meg ezek a borzalmas tragédiák. Csak Kolonicsban két aranyérem volt ezen az olimpián...
2008. aug. 20. 09:19
 3/10 A kérdező kommentje:
És Zavadszki, és Zsiborás..... Köszi a válaszokat, örülök, hogy egyet gondolunk.
2008. aug. 21. 00:34
 4/10 anonim válasza:
100%

teljesen egyetértek. Én például vidéki vagyok, és az öcsém úszik. Momentán nálunk az aki nem a városban lakik az nem mehet úszásra. Ennek fejében bejelentkeztünk a városba.

Kérdem én mit akarnak ezzel elérni?

2008. okt. 1. 15:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt tesókám, hogy menjen tönkre a vidék!
2008. okt. 1. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy egyszerűen gyengék a sportolóink.Ez nem kritika...van ilyen.

A másik,hogy talán a beteges médiaszereplési vágyukat a TV helyett az edzőtermekben kéne levezetniük...

2008. nov. 12. 09:33
 7/10 anonim válasza:
Azért ,mert a sportolóknak nincs megfelelő körülmény biztosítva az edzésekhez. Például Igaly Diána is azért szerepelt így, mert nem volt pálya ahol gyakorolhatott volna. Én elvenném a cigányoktól a segélyt, és azt fektetném bele a sportba, mert egy olimpikon érdemesebb rá mint egy cigány.
2009. márc. 25. 16:32
 8/10 anonim válasza:
Nem egészen értem, hogy ha egy focistának adunk havi 10 milliót attól majd jobban fog focizni mint most? Meglepne ha a fizetés és a sportolói teljesítmény összefüggésben lenne. Mellesleg a körülmények adottak!
2010. jún. 23. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Az élsporthoz rengeteg pénz kell. És az a szűkös pénz is rossz helyen van. Nem ott van a pénz, ahol az előrelépésünket hosszútávon szolgálná.
2011. júl. 5. 23:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Idén úgy tűnik, alulmúljuk az akkori állapotokat.
aug. 7. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!