Button vagy Magnussen? Kit tartanál meg a McLaren helyében 2015-re?
Figyelt kérdés
Én mindenképpen Buttont. Dupla annyi pontja van már mint Magnussennek, a dán a közelébe sincs.2014. nov. 11. 18:15
1/7 anonim válasza:
Button kezd öregedni, Magnussen meg hülye. Inkább Buttont
2/7 anonim válasza:
Nem a pontokon fog múlni, ez már megszokott. Még az is lehet, hogy Button sem fog maradni, a McLaren jelenlegi junior programjában Stoffel Vandoorne szerepel, szóval még az sem kizárt, hogy Alonso mellé egy teljesen új gyerek érkezik.
3/7 anonim válasza:
Valamiért nekem nem fér össze egy Button - Alonso páros, viszont Magnussen semmi maradandót nem alkotott, nem viselne meg, ha őt menesztenék. Pláne ha azt nézem, hogy Ricciardo is idén került nagy csapatba és mennyivel jobban megállja a helyét, akkor még egy minusz Magnussennek, mert többet is ki lehetne hozni abból a McLarenből szerintem. Button maradjon, mert ha eligazol, akkor csak kissebb csapatnál lenne helye - hiszen a Red Bull, Ferrari, Merci, Williams ülések foglaltak - és nagy butaság lenne meneszteni, mert már bizonyította, hogy mennyire jó pilóta.
4/7 anonim válasza:
Buttont! De Magnusent fogják, mert Alonos túl sokat kér és így nem marad pénz Button fizetésére. Ő pedig bagóért világbajnokként nem akar szerződni.
5/7 anonim válasza:
Ha ha már a kettő közül kell választani akkor Button, de szerintem még az is lehet hogy egy új pilóta jön, mert Buttont költségesebb megtartani mint Magnussent, viszont Button és Alonso is mindketten idősek így ilyen alapon kellene oda egy fiatal aki sokáig ott lehet még.
6/7 anonim válasza:
Én Magnussent. Első éve az F1-be. Ne várjatok akkora nagy csodát még tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!