Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Vettel vagy Alonso? Ki a jobb?

Vettel vagy Alonso? Ki a jobb?

Figyelt kérdés
Szerintem Vettel.

2014. nov. 7. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Hiába van 4vb címe Vettelnek, Alonso teljesítménye jobb, sokkal jobban tud alkalmazkodni. Pl Ricciardo sokkal jobb mint Vettel, Alonsonak mind1, h milyen autó, ő kihozza a maximumot az autóból.
2014. nov. 7. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem Alonso. A mezőny legjobbjának tartom, le is írom a gondolatmenetemet:

Vettel 4 címében nagyban ott volt a szerencse, egy olyan autóval amilyen neki volt más tehetséges pilóta is megtudta volna csinálni. pl Alonso is aki annak ellenére hogy milyen rossz autója volt, rendszerint ott tudott lenni a második helyen. 2010-ben 4 pont döntött, 2012-ben pedig 3, én személy szerint jobban örültem volna ha ez a kettő Alonsohoz került volna.

Ezzel nem azt mondom, hogy Vettel nem tehetséges, mert ahhoz is kellett tehetség hogy az autóból kihozza a maximumot, amire csapattársa (Mark Webber) egy ugyanolyan autóval nem volt képes. Azok a szezonok rettentő unalmasok voltak, legalább most a két csapattárs tud versenyezni egymással.

Vajon Vettel hogyan teljesített volna Alonso helyében(?) Ebben a szezonban látszik, hogy nem feltétlenül sikerülnek jól Vettel hétvégéi, ha nem működik minden megfelelően az autóban.

Alonso a mostani mezőnyben az egyik legjobb, összetett versenyző, kihozza mindenből a legjobbat, jól irányítja a környezetét. A legtehetségesebbnek Hamiltont mondanám, aki 2007-ben "berobbant" az f1-be még Alonsot is megelőzve, egy pont miatt veszítették el a vb-t, a mostani évben is bizonyítja hogy abszolút megérdemli a címet. (eddig 10-4 győzelem Hamilton javára) De nem tartom olyan komplexnek mint Alosnsot, pl ha nincs rendben a magánélete akkor az hatással van a vezetésre.

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült.

2014. nov. 7. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Vettel,nem tehet róla hogy idén utolérik a műszaki gondok.De emellett nagyon tehetséges pilóta.
2014. nov. 7. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok sem Vettel, sem Alonso drukker, sőt az elmúlt 4 évben kifejezetten nem kedveltem Vettelt. Alonso oldalán az áll, hogy hosszú évek óta a Forma 1-ben van, nagyon tapasztalt és okos versenyző. Viszont Vetteltől már senki sem veszi el azt a 4 VB címet, és megérdemelten nyerte meg, hiszen ez egy technikai sport, és 4 évig alatta volt a legjbb a technika. Bár számomra többet ér 2 nehezebben megszerzett VB, mint 4 könnyen elért. Feleslegesnek tartom őket összehasonlítgatni. Én egy olyanra lennék kíváncsi, hogy a két versenyző ugyan azzal a kocsival megy 1-1 kört, hogy ki mit tudna kihozni ugyan abból az autóból.

Úgy gondolom, hogy vannak a mezőnyben olyan pilóták, akik ennyi versenyzés után, mint Vettel, jobbak lennének egy ilyen kocsival.

2014. nov. 9. 15:44
 5/7 anonim válasza:
53%
VETTEL!!!! :D
2014. nov. 10. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Hamiltonos vagyok, de Alonso jobb mint Vettel.
2015. febr. 23. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Alonso még ma is a mezőny legjobb pilótája.2005-ben és 2006-ban is megtudta verni Schumachert és a Ferrarit egy Renaultal.2010-ben és 2012-ben is csak pár pontal maradt le a bajnoki címről egy domináns csapat ellen.Sajnos mostanában nincs szerencséje az autókkal.
2015. aug. 2. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!