Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan lehetnék kamionversenyző?

Hogyan lehetnék kamionversenyző?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szeretem a kamionokat, de a kamionos élet nem valami jó, ezért gondoltam a versenyzésre. Csak nem tudom, hogy csináljam.

Aki tud légyszi segítsen!

Előre is köszönöm

2014. okt. 8. 16:31
 1/3 tigrisspetsr válasza:
Pl. Nèzél interneten utána
2014. okt. 14. 19:11
 2/3 A kérdező kommentje:
utána néztem, de nem találtam semmit...
2014. okt. 15. 18:07
 3/3 anonim válasza:

hát, egy kamion nagyon drága...

Amit én tudok:

- F1-ben például akkor indulhatsz, ha az istállónak az induláshoz szükséges szponzor támogatást össze tudod hozni.

Gondol el, egy versenyautó sem olcsó, akkor mennyibe kerülhet egy versenykamion? Profi szaktudás kell oda hosszú versenyzői tapasztalattal. A helyedben gokarttal kezdenék és ott versenyezve megtanulnám az alapokat. A gokart gyors, fordulékony, a pályák kicsik, úgyhogy nagy koncentrációt igényel, Schumacher is ezzel kezdte. Ne felejtsd el, hogy ha ilyen helyen sikeres leszel, akkor kapcsolatrendszered is lesz már és tovább érdeklődhetsz. A Gokart gyakorlatilag a személyautós és F1 "alapozó" oktatóhelye. A legtöbben onnan kerültek be. Ilyen kamionra nem létezik itthon.

2014. okt. 21. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!