Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Holt találom meg ezt a futamot?

Holt találom meg ezt a futamot?

Figyelt kérdés
A 2010-es Abu-Dhabi futamot keresem, már próbáltam a videoracing.hu-n is, de esélytelenül, mert nem töltötte be, valami hibát írt ki. Valaki be tudná linkelni nekem? Fontos lenne, mert unatkozom és szeretem azt a futamot! Előre is köszönöm!

2014. aug. 3. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Első rész:

[link]

Második rész:

[link]

Nekem működnek.

Tudom, hogy nem kérdezted de azért leírom, hogy nekem is ez az egyik kedvenc futamom, de rossz nézni ahogy Alonso ott szenved :/ Még neki is összejöhetne gy vb cím, igazán jól állna a neve mellett.

2014. aug. 3. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, rendes tőled:)

mivel én Vettelista vagyok személy szerint nem örülnék neki, ha ilyen szoros utolsó futamon győzné le, de meg kell hagyni, tényleg megérdemelné. Emberileg semmi bajom vele, de amikor Hamiltonnal kezdték úgymond fikázni Vettelt rohadtul nem bírtam... Na mindegy, lényeg, hogy megérdemelné:D

2014. aug. 6. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Vettelista? de jó kis szó

Alonso, Hamiltonra meg Räikkönere mit lehetne kitalálni? :D :D

2014. aug. 6. 12:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Ó! Öhm...:D nem tudom, nem igen hallottam még olyat, de azt tudom, hogy Ferrarista van.:D abba beletartozik Alonso és Kimi is jelenleg. Hamiltonra had ne mondjak semmit.:D de ami jól hangzik az a Fernandista, Kimista...:D
2014. aug. 8. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem nagyon szimpatizálsz Hamiltonnal, nekem az egyik kedvencem, tehetséges versenyző. :)
2014. aug. 9. 09:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tényleg nem! Soha nem volt a kedvencem és talán nem is lesz. Elismerem tényleg tehetséges versenyző, mert ha nem lenne az, akkor most nem itt lenne.:)
2014. aug. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!