Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Csak erre a néhány vonatra...

Csak erre a néhány vonatra érvényes a forma 1-es jegy?

Figyelt kérdés

Nagyon reklámozták, hogyha mész a futamra, elég bemutatnod a 9990 forintos vagy 19990 forintos jegyedet.

Most találtam egy oldalt, amit én úgy értelmezek, hogy csak erre a néhány(esetemben 2 reggeli, és 1 esti) vonatra érvényes. Így pedig elég nagy átverésnek gondolom..

[link]

2014. júl. 25. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
A Bkv-ra is én úgy tudom
2014. júl. 25. 09:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen! Bocsánat ha nem egyértelműen fogalmaztam.

A kérdés arra akar rámenni, hogy erre az összvissz napi 3 vonatra érvényes, vagy egész nap bármely vonatra. Mert nem biztos, hogy este én pont azzal a kijelölt vonattal mennék, vagy mondjuk reggel nem szeretnék 4 kor felkelni.

2014. júl. 25. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Azok az ajánlott vonatok, amikkel időben oda is érsz. Rengetegen lesznek, a későbbi vonatokkal szerintem gondban lehetsz, már ami a pályára való kijutást jelenti.

Mehetsz mással is, hiszen a szöveg szerint: "Vonattal érdemes július 27-én a futamra érkezni, hiszen a MÁV-START és a GySEV is elfogadja érvényes vasúti menetjegyként a tízezer álló- és ülőhelyre szóló jegyet valamennyi vonatán egész vasárnap, sőt az utazás akár 28-án, hétfőn hajnal hat óráig is befejezhető."

2014. júl. 25. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!