Melyik hotelben száll meg idén Vettel? Olvastam, hogy sokan mentek már ki egy-egy f1-es pilóta szálláshelye elé, de egyáltalán érdemes?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 09:37
11/12 anonim válasza:
Továbbra is első hozzászóló vagyok:D
Szóval a Ferrari általában a Boscolo hotelben szállt meg(mm a fejesek) viszont az elmúlt évben Alo már a Kempinskiben volt. Kimi meg szintén szereti a mélygarázs miatt így esélyes hogy idén is oda megy ő. Vettel és úgy a Red Bull-os brigád a Grasham palotában szoktak lenni a kisebbek(pl Williams) a Meridienben. Hamiltonról én azt hallottam hogy valamelyik Hiltonban szokott de passz szállodánál még sose kaptam el. Szóval tapasztalat ez de nyilván lutri hogy idén ki hova megy érdemes több embertől megkérdezni a helyszínen hogy kiket láttak mert egy ember hajlamos tök baromságot mondani.
12/12 anonim válasza:
Ha már így belemerültem a legjobb tapasztalatom még 2004-ből van Trulli-Alonso párostól, kb csak annak nem adtak aki nem is volt ott:D A legnehezebb eset viszont Kimi, ha kap tőle az ember az baromi szerencsés mert többet olyan biztos nem lesz. A legtöbb Kimi fan is aki ott van csak látni akarja őt, nem táplálnak hiú reményeket:D De tényleg hangulat függő hogy ad-e az adott pilóta, nyilván szombat este ha Rosberg elverte Hamiltont nem érdemes Lewist zargatni:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!