Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit csináljak, ha tehetséges...

Mit csináljak, ha tehetséges vagyok valamiben, de nem akarom csinálni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 2.5 éve atlétikázok. Most kezdtem el röplabdázni, és addig én nem is tudtam, hogy a sportot azt lehet élvezni és várni, hogy jöjjön a következő edzés. Én az atlétikát szinte kényszerből csinálom. A szüleim nagyon tehetségesnek tartanak, az edzőim és a barátaim is. Az egész városban ismerik az edzők a nevem, így egy-egy verseny alkalmával, hatalmas nyomás nehezedik rám. Alig tudom rávenni magam, hogy elmenjek edzésre. Utálom az edzőt is. Mégis ha befejezném, úgy érezném, csalódást okozok az iskolának, anyáéknak és mindenkinek akik azt mondták "ezt a gyereket, még az olimpián fogjuk látni"!

2014. jún. 2. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
én nem csinálnék olyat, amibe nem tudom beleadni szívem lelkem.
2014. jún. 2. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit. Én a zenében vagyok tehetséges. De önmagában nem elég, ha egyszer nem bírom idegekkel a versenyek, koncertek előtti stresszt. Csináltam, amíg bírtam, aztán abbahagytam, kiszálltam. És az a helyzet, hogy most sokkal boldogabb vagyok :)
2014. jún. 2. 16:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen! egyszer úgyis abba kell hagynom. és csak gyötröm magam vele. egyedül a következményektől félek. Lehet, ha abbahagyom akkor mindenki elkezdi mondani, hogy kár volt, meg ilyesmi...
2014. jún. 2. 16:44
 4/5 anonim válasza:
Ha tehetséges vagy akkor csináld. De ha nem akarod akkor ne+! ilyen egyszerű... azzal meg, hogy ki mit mond ne foglalkozz! Te életed. Úgy írod elő ahogyan te akarod!
2014. jún. 2. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyszeru, ne csinald es kesz. Mondjuk az erdekes hogy a szuleiddel ezt nem tudod megbeszelni oszinten, de mindegy.

Ha abbahagyod akkor nehany hetig lesz tema, aztan ugyis mindenki kenytelen lesz napirendre terni folotte.

2014. jún. 16. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!