Hogyan lehet valakiből versenyző?
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy engem érdekelnek az autók és elég jól is vezetek nagyon sokan dícsértek már (korábbi versenyző is) meg hát megszállotja vagyok az autós műsoroknak stb...
Hogyan lehetne versenyzőnek lenni? Hol kezdjem el?
Versenyiskola van? MEnnyiért hol?
Versenyiskola? Rég nevettem ilyen jót.
Versenyezni úgy mehetsz el hogy jelentkezel egy versenyre. Ehhez vagy kapcsolatok kellenek, vagy sok pénz.
Milyen szinten akarsz versenyezni? Meg milyen kategóriában?
A forma 1-et felejtsd el, mert ahhoz már túlkoros vagy, és legalább 10 éve kéne versenyszerűen gokartoznod. Támogatás nélkül hiába vagy tehetséges, hideg vizet ihatsz rá. Lásd: Kis Pál Tamás (GP3)
Helyi, esetleg országos rally bajnokságokon még részt vehetnél, ha beszerzed a szükséges dokumentumokat, illetőleg van olyan sok pénzed, hogy egy rally autót megvegyél, feltuningold, eljuss vele a versenyekre, törések esetén pedig a szervizelésre.
WTTC, Seat Leon kupa, Suzuki Swift kupa meg az egyéb ilyen nyalánkságok is felejtősek. Hogy oda bejusson valaki, előtte le kell tennie valamit az asztalra, sikereket elérni, majd jókora pénzzel oda állítania , plusz még támogatókat szereznie.
Egyszerűbben leírva: Ma Magyarországon komoly szintű versenyző sehogy! Már túlkoros is vagy. Amolyan hobbi versenyző még lehetsz, mint az 1. pontban is írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!