Sutus László György kérdése:
Tudnátok segíteni hogy hogyan is kéne a lehető legtöbbet megtenni a "siker" megszerzéséhez? 13F
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, és nagyon szeretek gokartozni. Igaz még csak kb. fél éve gokartozok de nagyon tetszik és már sokan mondták hogy van hozzá tehetségem. Ha nem vagyunk gazdagok de persze a gyakorlásra meg a folyamatos bajnokságra tudok menni és ott is elég jó vagyok akkor hogy induljak majd tovább? Esetleg tudnátok segíteni hogy hogy kellene egyesületbe nevezni és mégtöbbet gyakorolni? Most éppen a Birizdo Kart bajnokságába indulok, és ez a pálya Magyarország egyik legnagyobb gokart pályája. Ez is segít a könnyebb fejlődésben? Köszönöm!2014. márc. 19. 19:53
1/23 Gulyás Költő válasza:
Egyszerűen bízz magadban, és gyakorolj sokat...
Regisztrációnál meg űrlapokat kell kitölteni, meg ilyenek.
Ha bármi van, facen keress meg:Priviben küldöm az email címet.
2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és megkereslek! :)
2014. márc. 21. 17:00
3/23 anonim válasza:
az a bajnokság nem a legjobb... inkább menj el a HCk-ba:)facen engem is keress meg!privátba üzenj, mert én is el szeretnék indulni egy ilyensmi bajnokságban:)
4/23 A kérdező kommentje:
mert az a HCK az milyen?
Most ebben az évben ebben a Birizdo Kart bajnokságban indulok de esetleg utánna megpróbálok egyre "profibb" bajnokságokat! :)
2014. márc. 21. 21:14
5/23 anonim válasza:
amatorgokart.hu de a Birizdo is jó ami ugyebár Kecskeméten van az is jó sok sikert!
6/23 anonim válasza:
#5 vagyok gokartsport.hu egy nagyon jó csapat jó hangulattal, a csapatfőnök is egy jó ember, jó edző, jó versenyző:) sztem hídv fel a gokartsport.hu -n mindent megtalálsz:)
7/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
De lehet hogy a gokartmotorsportot majd akkor hívom fel ha már elértem a Birizdo Kartban sikereket mert akkor talán több esélyem van velük :)
2014. márc. 22. 08:18
8/23 A kérdező kommentje:
Ja nem gokartmotorsport, hanem gokartsport :D
2014. márc. 22. 09:27
9/23 anonim válasza:
igen a gokartsport.hu egy weboldal, amelynek a neve (csapatnév):CRG Gokartsport Egyesület
10/23 A kérdező kommentje:
De gondolom ott elkell mondani hogy eddig miket értem el és hogy hol. stb...
És ha szerintük az jó akkor felvesznek?
2014. márc. 22. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!