MTVA olimpiai közvetítés?
Figyelt kérdés
A most kezdődött Téli Olimpiai Játékokat ugye nálunk hivatalosan a köztévé sugározza. Már amennyiben ezt közvetítésnek lehet hívni. A napi program kb reggel hattól este 9-ig tart. A köztévé meg napi 2-3-szor jelentkezik élő közvetítéssel 1-1,5 óra időtartamban. És akkor sem egy komplett számot adnak le elejétől a végéig, hanem így ugrálnak össze-vissza. Például szombaton, mert ma már nem néztem, a netes közvetítéseket nézem. Na szóval szombaton 10:30-kor kezdtek az m1-en egy Snowboard döntővel, de annak a döntőnek már lement a háromnegyede. Az utolsó négy embert láthattuk, de az előző húszat nem. Ennek mi értelme? Vagy a műkorcsolya program, ami szombaton 6 óra hosszú volt, ebből az m1 megmutatott 3 versenyzőt. De a végén megvigasztaltak azzal, hogy majd az m2-n nézhetem az összefoglalót. Köszi szépen. Az m1 heti programját nézve az olimpia kb 80%-át náluk nem láthatja a publikum. De az ilyen hatalmas jelentősséggel bíró eseményeket, mint lottó sorsoló showműsor, eurovízió, meg a többi gügye műsoruk az megy, mialatt persze meg a műlesiklás döntő, a biatlon döntő, meg a többi aktuális esti olimpiai program. Ezt én botrányosnak tartom. Ha már van képük azt mondani, hogy ők leközvetítenek egy egész olimpiát, akkor adják le, minden nap reggeltől-estig, mint például a Londoni Olimpiát. Én ezt felháborítónak tartom.2014. febr. 9. 23:10
1/2 anonim válasza:
Ami a versenyeket illeti, a rövidpályás gyorskorcsolya csapat úgy, ahogy van, betlizik Szocsiban! Vajon mennyit fizettek nekik, hogy mást se tegyenek, csetlenek-botlanak! Kiknek a kije ez a banda?! Futottak még kategória, ne is nézd, nem érdemes!
2/2 anonim válasza:
Ha pontos műsort akarsz, ott van az Euronews, az mindent lead.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!