Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Békéscsabán van valami vereked...

Dávid.55. kérdése:

Békéscsabán van valami verekedési lehetőség amiért pénzt kapok . Stb?

Figyelt kérdés
gondolok itt ilyen utcai ...stb értitek remélem xd
2014. febr. 3. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:

elmesz a ciganysorra es elorditod magad, hogy 'dogoljetek meg mind, tetves mocskok'. hogy penzt mennyit kapsz, azt nem tudom, de hogy verekedes lesz, az biztos. aztan veled se lesz tobb gond, meg hat kar sem lenne erted.

teged se az eszedert szeretnek, az biztos.

2014. febr. 3. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
faj gyülőlő g*ci vagy tudsz rolla? nem is ismersz ne ítélkezz komolyan kérdeztem!!!!!!
2014. febr. 3. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nem fajgyulolet volt. Mondhatam volna h. menj a harlembe egy 'gyulolom a ni.gg.ereket' tablaval, de messze van.

Segitek: nincs magyarorszagon legalis 'penzes verekedes', de te annyira ostoba vagy, hogy nem kar erted, akar a romakkal is agyonveretheted magad.

2014. febr. 4. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!