Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Honnan lehet tudni hogy kiből...

Csicsikusz kérdése:

Honnan lehet tudni hogy kiből lehet sikeres boxoló? (aki jól bírja az ütéseket)

Figyelt kérdés
tudom hogy főleg fizikai kitartásra van szükség hozzá, de most én az ütésállóságra gondolok. tegnap olvastam a hírekben h meghalt egy kínai vagy japán srác az első profi meccsén, mert ugy szétverték a fejét. én épp azon gondolkoztam h elkezdek ökölvívó edzésekre járni, csak félek h mivan ha énis így járok? kicsit aggódok, bár lehet ok nélkül. néhányszor ütöttem/ütötték már meg a fejem és csak kicsit fájt, de semmi bajom nem lett tőle. nem is tudom. ehhez erős csontok kellenek, vagy mi befolyásolja azt h valaki mennyire "ütésáló" ?

2014. jan. 25. 16:51
 1/5 anonim válasza:
ha most fogsz kezdeni akkor eleinte csak amatorben mehetsz es ott adnak fejvedot szoval nem kell felned
2014. jan. 26. 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:
az ellenfelet így nem lesz könnyű ki ütni :)
2014. jan. 26. 22:45
 3/5 anonim válasza:
nem konnyu de igy is ki lehet :D persze nem egy serdulo korcsoportos srac fogja kiutni a masikat hanem egy ifi vagy felnott
2014. jan. 27. 06:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Az elso 2-3 honapban szerintem ringbe sem mesz. Ne izgulj...
2014. jan. 30. 13:10
 5/5 anonim válasza:
Fejvédöben is fáj az ütés!
2014. febr. 1. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!