Vettel hány vb címet nyerthet?
Figyelt kérdés
Vettel mesteri módon versenyez,ezt Vettelmester megérezte 2010-ben és 10 vb címet jósolt neki,abból már 4 megvan :D a világhírű,szakértő Vettelmester jóslata egyre inkább beteljesedni látszik,de a kérdés hogy tik mennyi vb címet jósoltok Vettelnek?2013. dec. 29. 04:42
2/4 anonim válasza:
Én 5-6ra tippelek mert Alonso mellett most már ott van Raikonen úgyhogy jövőévre kíváncsi vagyok hogy ki nyeri a vb-t :))
3/4 anonim válasza:
10-et nem hiszem, jövőre szerintem tuti nem ő fog nyerni. Ameddig Newey ott van sok esélye van, de ha elmegy már nem lesznek ilyen fölényben, egyszer meg csak elmegy már. Én összesen 6-8-ra tippelek, vagy megdönti Schumi rekordját vagy pont nem.
4/4 anonim válasza:
Mi az hogy "Vettelmester" és a "tik" kifejezés mit takar?
Egyébként bárki nyerhet bármennyit mert nincs megtiltva.
Vettel max. 6-ot nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!