Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » IndyCar vagy Auto GP?

IndyCar vagy Auto GP?

Figyelt kérdés
Melyik a színvonalasabb és nagyobb presztízsű széria?

2013. dec. 10. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Egyesült Államokban mindenképpen az Indy, de szerintem a világ többi részén inkább az AutoGP-t inkább figyelik.
2013. dec. 11. 08:20
 2/5 A kérdező kommentje:
nem az volt a kérdés hogy melyiket hol mennyi ember figyeli
2013. dec. 11. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy melyik színvonalasabb, hogy mennyien követik. Ha sokan nézik, sok a szponzor, teháét sok a pénz, amit rá lehet költeni a sportba. Ha kevesen nézik, a szponzorok sem jönnek nagyon, kevesebb a lóvé, kénytelenek elmaradottabb technikával és kevésbé tehetséges versenyzőkkel menni.
2013. dec. 11. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Az Auto GP egy komolytalan széria. A mezőny nagy részét úrversenyzők teszik ki a maradék meg a nevelőszériákból kibukott pilóta.
2013. dec. 15. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:

IndyCar a színvonalasabb, Amerikában van olyan népszerű, mint itt az F1. Egy csomó nagy név versenyzik ott (Will Power, Dario Franchitti), azelőtt olyanok is megnyerték, mint Mansell, Villeneuve vagy Montoya. Ja, és bele tartozik az Indy500-as futam, amit a Monacoi Nagydíjjal és a Le Mans.i 24 órás versennyel emlegetnek egy lapon. (Egyedül Graham Hillnek sikerült mind a hármat megnyernie)

Mint már előttem írták az AutoGP egy komolytalan széria, Grosjean úgy nyerte fölényesen, hogy 4 versenyt kihagyott, és eddig ő az egyetlen, aki valami való név, és megfordult a szériában. Tehát egy szóval nagyon gyenge, nem szívesen mondom ezt, de KPT-nek simán be kellett voolna húznia legalább egy nyomoronc győzelmet, így viszont már esélye sincs az F1-re. :(

2013. dec. 20. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!