Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért nem dobják le a pezsgőt...

Miért nem dobják le a pezsgőt a forma 1-ben?

Figyelt kérdés
Régen mindig leeresztették a csapatnak. Már vagy 3 éve nincs ez. Miért?

2013. nov. 17. 21:59
 1/6 anonim válasza:
A Forma 1 sajnos nagyon sok téren vesztett hangulatából. Sokkal gépiesebb lett, míg régen valahogy inkább szólt a verseny szeretetéről, az élvezetről, aminek remek alaphangot adott Palik László zseniális kommentálása. DRS, Kers, nem dobják le a pezsgőt, nincs palik, sőt még nekem az sem tetszik, hogy ilyen mű képernyőkön teszik ki a versenyzők hazájának zászlaját. Miért nem lehet rendesen a szélben lobogtatni, mint régen?
2013. nov. 17. 22:44
 2/6 anonim válasza:
Azt meg elfelejtettem írni, hogy a legrosszabb változás a pályákban van. Régen, 6-8 éve jobbnál jobbak voltak, idén pedig úgy vagyok, hogy már nyár óta nem láttam egy olyan versenyt ahol érdekes lett volna a pálya, a versenynaptár fele unalmas, karakterisztikátlan pályákból áll! Hol van az osztrák, a san marinoi, a magny coursy, az indianapolis-i pálya? Ezek brutál jó pályák voltak, erre meg itt van nekünk india, austin, abu dhabi, szingapúr, korea és még jó sok hulladék pálya.
2013. nov. 18. 00:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát igen meg nekem a motorbefagyasztás sem tetszik. Meg ez a drs... nincs annyi izgalmas előzés ha ott van mögötte akkor már tudjuk a képletet. Ezeket az autókat már túlbiztosították. Alig van kicsúszás motorleállás. Meg ezek az ocsmány autók. Palik mondta jól anno hogy úgy néznek ki mint a hókotrók.
2013. nov. 18. 15:15
 4/6 anonim válasza:
Igen, igen. A DRS és a kocsik kinézete is szörnyű már. Az meg nagy igazság, hogy túlbiztosították őket! Tényleg megfigyeltem, hogy régen még a legjobb csapatoknak is megállt 2x-3x az autója egy évben technikai probléma miatt. De voltak csapatok akiknek szinte minden 2. futamon, és voltak közülük, akik nem a mezőny hátsó részében voltak, hanem egészen jó gépük volt, és gyakran végeztek dobogón. Ez sokkal izgalmasabbá tetté a versenyt. A kicsúszások, motorleállások is sokkal látványosabbá tették. Régen én úgy éreztem, hogy sokkal vagányabb, merészebb sport volt az F1, ahova igazi tökös fenegyerekek kerülhettek csak be. Most meg sokkal gépiesebb lett, sokkal inkább a technikáról szól. Lehet nem halnak meg annyian, (csúnya lesz amit most írok) de szerintem a veszély is hozzátartozott kicsit a sporthoz.
2013. nov. 19. 22:26
 5/6 MrPifta ***** válasza:
meghalni ne halljanak meg, de legyen kevésbé kiszámítható. Több műszaki hibát!
2013. nov. 21. 17:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Még 2005-ben gyerekként ki sem lehetett robbantani előle. Ma sem nagyon de már nem izgalmas (annyira). Remélem az új kocsi új korszakot hoz és lezárul a 2009-ben bekövetkezett katasztrófa.
2013. nov. 21. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!