Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Lehetek profi boxoló?

Lehetek profi boxoló?

Figyelt kérdés
15/f 166 cm 85 kg szüleim és egy kivételévvel nagyszüleim is alacsonyak voltak az érdekel, hogy mennyit nőhetek és nehézsúlyhoz elég-e az a magasság. Tudom, hogy akár nagyon magas is lehetek de maradjunk a földön és gondolkodjunk reálisan. Mellesleg tudok olyan boxolókat akik sokra vitték és alacsonyak voltak? Jólesne hallani párról mert azoknak akiket ismerek a zöme ilyen 180 feletti.
2013. nov. 9. 21:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
6-8 centit még nőhetsz.
2013. nov. 9. 21:35
 2/24 anonim ***** válasza:
Én csak Mike Tyson ról tudok. De szerintem, ha nála alacsonyabb vagy/leszel és nem vagy olyan kemény kevés esélyed van nehézsúlyban.
2013. nov. 9. 21:46
 3/24 A kérdező kommentje:
A keménységet hagyjuk mert ott a biológiai adottságok kőkemény munkával kiküszöbölhetőek pl.: Tyson kétszer olyan keménynek született mint én, én viszont tízszer olyan keményen edzek mint ő akkor végeredményként ötször olyan kemény leszek. Itt azokról a biológiai paraméterekről beszélek amelyeken nem változtathatok.
2013. nov. 10. 06:21
 4/24 A kérdező kommentje:
*adottságok vagy azoknak hiánya
2013. nov. 10. 06:22
 5/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a 166 cm-hez nem sok az a 85 kg 15 évesen?
2013. nov. 10. 11:43
 6/24 A kérdező kommentje:
Elég masszív termet vagyok :)Igaz, van hova fogynom de nem egészségtelenül sok a fölöslegem (8-10kg) szóval amíg nem akadályoz nem fogok diétázni a megszabadulásért ;)
2013. nov. 10. 20:53
 7/24 anonim ***** válasza:
A fenéket.Egy ennyi idős sportoló gyereknek 8-10%os a testzsírja.A hormonális állapotod és a korod miatt nagy izomtömeg nem lehet rajtad,úgyhogy 20-25 kiló fölösleges zsír minimum van rajtad.Ne beszéljük mellé,férfi leszel egyszer.Dagadt vagy.
2013. nov. 10. 21:23
 8/24 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy termetes gyerek vagy, de egy 166 cm-s gyerekhez még a 70 kg is sok szerintem 15 évesen, nem hogy 85, ha csak nem vagy egy kicsi Hulk, de azt kétlem.
2013. nov. 10. 21:41
 9/24 A kérdező kommentje:

1: Ennek köze sincs a témához.

2: Nehogy már jobban tudják nálam és az orvosomnál vadidegenek akik nem is láttak, hogy mennyire vagyok dagadt... Mellesleg 42-es karom van és a testem többi része is arányos hozzá izomzatban szóval így számoljatok.

És előre válaszolok egy csomó érdektelen kommentre: Nem, nem szedtem se szteroidot se tömegnövelőt se semmit csak egészségesen táplálkoztam és nem, nem edzettem túl sokat súlyzókkal.

2013. nov. 11. 10:19
 10/24 A kérdező kommentje:
Amúgy miért hazudnék erről? Mert szégyenlem? Akkor eleve bele se írtam volna...
2013. nov. 11. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!