Hol ehet versenyezni, hol találhatok szabad nevezéses versenyeket? K1, thai box, kick box, tkd, kung fu versenyek érdekelnének full contactban (vagy akár mma is)
Figyelt kérdés
16 éves vagyok már 2 éve wing chunozok és szeretnék versenyezni a fönt fölsoroltak közül (mivel ki nem hagynám a rugdosódást a versenyen) csak az edzőm nem foglalkozik versennyel mert most nagyon elfoglalt lett és így szabad nevezésesben indulnék, de sehol sem találok iylet, hol lehetne indulnom2013. nov. 2. 13:29
1/9 A kérdező kommentje:
és amatörben mivel ez lenne életem első versenye :P
2013. nov. 2. 13:33
2/9 anonim válasza:
kérdező én is kíváncsi leszek a válaszokra, mert én is elindulnék egy amatőr full kontakt versenyen, klub nélkül...
3/9 anonim válasza:
sparring party-ra keress rá,írj nekik levelet és elvileg 2-3 héten belül kerítenek neked ellenfelet.
ökölvívó termekben szokott lenni hétvégéken.
vidékieknek van ahol adnak benzintérítést is.
és keríthetnél egy normális edzőt,vagy menj át inkább máshova edzeni,ahol azt kapod ami téged érdekel.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de nem megyek át az biztos itt meg van minden csak mostanában nagyon elfoglalt az edző
2013. nov. 3. 08:17
6/9 anonim válasza:
találtam egy ilyet is,bár ez már lement,de szokott lenni-
7/9 anonim válasza:
keress fel egy kickbox vagy thaibox edzést csináld valameddig wing chun mellett akkor az edző majd benevez versenyre. meg már csak azért is érdemes elmenni mert a tudásod lehet nem megfelelő egy ilyen versenyre még akkor se ha az itthon thai/kickbox versenyek színvonala a béka segge alatt van.(legalábbis első ránézésre a wingchun nem ringbunyóra lett kitalálva)
8/9 anonim válasza:
Szia en kempozok(tudom h nem soroltad fel) de ott is van rugas es kb havonta szervezunk nyilt versenyeket, ha ranezel a magyar kemposzovetseg oldalara akkor megtalalod oket...a kovetkezo verseny ujfeherton lesz oktober 8.-an en is megyek ra
9/9 anonim válasza:
úhjfehértón én is ott voltam az I izsó mihály emlékversenyen meg a II.ikan katában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!