Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Tömegelésben tudnátok segíteni?

Tömegelésben tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
A kérdésem lényegében annyi lenne,hogy 61 kg vagyok, az utóbbi időben elég rendesen elkezdtem hízni, sajnos a hasamra jön minden. A Mell-em, és a bicepszem nagyon elvan maradva a többi testrészemtől, szerintetek folytathatom tovább a tömegelés, és a hasamról a felesleg átvándorol a mellem-re és a bicepszemre? Vagy hagyjam az egészet? Persze heti 4x járok edzeni, nem csak a gép előtt várok a csodára.. :))

2013. szept. 24. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vándorol a zsír sehova. A fehérje legyen tömegeléskor 2g x ttkg, neked ez 120g naponta. A szénhidrát pedig 4-6g x ttkg, ha hízékony vagy, akkor kb 4g x ttkg elég lesz. Heti max 0,5 kg tömegnövekedés legyen és akkor nem lesz sok zsír.

Jó minőségű kaják kellenek:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj

Viszont:

Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

Tehát ha sok a zsír (7-8 kilónál több), akkor szálkásító diéta kellene, viszont 61 kilósan nem hiszem hogy annyi lenne rajtad.

2013. szept. 24. 20:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz a gyors választ,és nincs rajtam sok zsír, nem is szeretnék szálkás lenni,szóval a kockahas nálam egyáltalán nem pálya,de azért nagy pocakos sem szeretnék lenni.. :) Általában suliba sandwich-et szoktam kajálni, csirkemellsonásat általában. Itthon meg megpróbálok minél több tésztát, meg húst enni.
2013. szept. 24. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor tömegelj még bőven, ha nem vagy zsíros.
2013. szept. 24. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!