Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Driftelni hogyan kell?

Driftelni hogyan kell?

Figyelt kérdés
Kuplunggal?...Fékkel?....Kézifékkel?????Valaki eltudná magyarázni?köszi

#drift #sodródás #Máriapócs #grózinger zsolt #szántó niki
2013. szept. 22. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Hátsókerekes autóval (ideálisabb) úgy, hogy túlpörgeted a kerekeket, rákormányzol, de mielőtt túl késő lenne ellenkormányzol is, nehogy kipördüljön az autó. Persze a kéziféket is sokan használják. Aztán vannak még ott olyan finomságok is, hogy gyorskézifék, diffimű kikapcsolása, driftgumi, szorakozás a nyomatékkal, felfüggesztéssel, az egész kasztni súlypontjával, ha komolyabban űzöd. (Régi ismerősöm apja driftelt, tőlük tudtam meg egy-két dolgot.)

Szóval vagy megkeresel egy profi driftest, hogy rendesen elmagyarázza, vagy gyakorolsz sokat, és rááldozod az időt (meg az autót is).

Azért tegyük hozzá, egyáltalán nem mindegy, milyen autód van.

2013. szept. 22. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem kösz amúgy 13 /F vagyok & szeretnék Dfirfelni majd
2013. szept. 23. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha még jogsid sincs meg autó a feneked alatt, akkor miért ilyen fontos megtudni? :D
2013. szept. 23. 16:30
 4/4 anonim válasza:
egy 2.8 e36 pont ideális a driftre nekem az van nem sokat kell szenvedni hogy el tudd rugni keresztbe az erö fontos tényezö de ha nincs pénz erös autora (persze elsöre nekem sem volt) akkor az auto lendületét is lehet használni és megtörni de azért elsöre ne az utcán probálkozz vele mert csunyán rá lehet baszni ha megfognak vagy meguszik alattad és megtöröd más autoját :D
2013. okt. 14. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!