Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Rosberg vs Hülkenberg? Szerint...

Rosberg vs Hülkenberg? Szerintetek ki a jobb?

Figyelt kérdés

2013. aug. 9. 14:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pont hogy Monaco-ban a legnehezebb futamot nyerni, az a forma 1 legendás pályája, ha vki ott nyer az orokre beirja magát a legjobb versenyzők kozé. Rosberg 3X kiesett az autó miatt + a csapatutasitás. Ha ezek nem lennének biztos Hamilton előtt lenne osszetettben is.

És koszonom a lepontozást a Hamilton rajongó gyerekektől, akik max 3 éve néznek forma 1-et és annyit is értenek hozzá, hogy rajongjanak az éppen a média és a kommentátorok által hypolt versenyzőért, de arra már nem képesek, hogy az alulértékeltebb versenyzőkben is meglássák a tehetséget. Én nem pontoztam le soha senkit mert nem egy véleményen voltunk, de én már megszokhattam volna, hogy mindig lepontoznak amikor olyan hozzászólást irok amiben nem nyalom a drága gangster rapperük fekete seggét.

2013. aug. 11. 19:00
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Ja, csak Rosberg hányadik helyről is esett ki? Mert Hamilton szerintem az 1. helyről kapott defektet, és még úgy is behozta a Mercedest 4.-nek, Rosbergnek meg az kellett a győzelméhez, hogy Hamilton és Vettel is eltűnjön előle.

Monaco-ban meg max. olyan szempontból lehet nehéz nyerni, hogy 100%-ig ott kell lenni fejben, hogy ne vágd a falba az autót, de ha az 1. helyről indul valaki, és a rajtnál megtartja a pozíciót, onnantól alap hogy egy F1-es pilóta behozza az autót 1.-nek.

2013. aug. 11. 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:
A gumidefekt versenyzői hiba, mert nem vigyázott rá. Vettel kiesésére mondhatjuk hogy szerencse volt, de szerintem ha nem esik ki akkor is megelőzi. És érdekes Monacoban Hamiltont meg tudták előzni, de Rosberghez koze nem volt senkinek. Az utolsó versenyen sem saját hibájából került hátra, ha Massa nem csinálja az eszét a rajtnál akkor simán dobogós lett volna, csakhát egy Ferrarit ugye nem is vizsgálnak, nemhogy még büntessenek... És szakértőktől is lehet hallani hogy egyenlő képességű versenyzők. Csak aki felszines néző és nem ért egyáltalán a sporthoz, az vágja rá, hogy Hamilton a jobb.
2013. aug. 11. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom... Aki 3 éve van a Mercedesnél, az nem tud egy olyan pilóta előtt lenni VB pontversenyben, aki ebben az évben érkezett? És azon kívül, hogy volt egy elengedés, meg az a 2-3 kiesés (amivel messze nem vesztett Rosberg annyi pontot, hogy Hamilton előtt legyen), akkor tényleg Rosberg a jobb?
2013. aug. 11. 20:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Az annyira nem számit h ki mióta van ott, pl Raikkonen is az első Ferraris évében nyert. Most pontosan 40 pont külonbség van kozottük. Nincs az az ominózus utasitás akkor csak 34 pont lenne. És három futamon Rosberg ossze tud szedni 34 pontot, ha nem is pont annyit akkor is a külonbség elenyésző lenne. Tehát hatalmas ostobaság kijelenteni, hogy Hamilton jobb. Azt lehet mondani, hogy jobban kijott neki a lépés, vagy tobb szerencséje volt, még esetleg azt is hogy jelenleg jobb formában van. De Rosberget leirni és kozépszerünek nevezni, nem vall nagy hozzáértésre. Rosberg nagyon nagyot nőtt azzal is a szememben, hogy a Sepang screwjob után nem jelentkezett rajta a Massa-Webber szindróma, hanem bebizonyitotta, hogy neki is kell lapot osztani.
2013. aug. 11. 20:44
 16/17 anonim válasza:
Egyértelműen Rosberg...
2013. szept. 28. 11:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Rosberg
2013. okt. 18. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!