Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Minek Felcsútra focistadion?

Minek Felcsútra focistadion?

Figyelt kérdés
De most komolyan. A magyar labdarúgás jelenlegi színvonalát a bele ölt hatalmas állami pénzek ellenére egy cseppet sem sikerült javítani, pláne Felcsúton. Azért mert ottvan az az akadémia, ahol csak a sz..nak adnak egy újabb pofont. Egy teljesen félreeső helyre minek 4000 fős stadion. Nem akkor kellene stadionokat építeni, amikor van rá kereslet?
2013. aug. 8. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jelenleg NB1-es focicsapatuk van. Félretéve azt, hogy mit ér ma az NB1, mégsem játszhatnak a libalegelőn...
2013. aug. 8. 19:22
 2/12 Szergej55 ***** válasza:
Naggyon jó kérdés.
2013. aug. 8. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a mi drága fővezírünk ott lakik. Ha jövőre újra megszavazzák őket szerintem simán Felcsút lesz Magyarország fővárosa nem Bp.
2013. aug. 8. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
azért amiért az ft pályát is újra kell építeni... Hogy titkolják maguk elől az emberek a tényt miszerint a magyar football meghalt, és ahelyett, hogy az élsportjainkat erősítenék erre a trágyahordásra költik a pénzt
2013. aug. 8. 21:31
 5/12 anonim ***** válasza:

"Ha jövőre újra megszavazzák őket szerintem simán Felcsút lesz Magyarország fővárosa nem Bp."

Ha ezt beleveszi a kampányígéreteibe, lelkem rajta, MEGSZAVAZOM!

2013. aug. 8. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért kell egy 1800 fős faluba egy 3500-as stadion, hogy mindenki feltehesse a lábát a maga előtti székre.

Viccet félretéve megértem sokak felháborodását a stadionokon, de abba is biztos lehet mindenki, hogy semmivel sem élnénk jobban ha ezek nem lennének. Így viszont amíg folynak az építkezések sok embernek munkája van. Az más kérdés, hogy ezek a stadionok mennyire lesznek kihasználva...

2013. aug. 8. 22:34
 7/12 anonim válasza:
Ezt én se nagyon értem. Én örülök neki, hogy a focit, mint sportágat támogatják, ez nem lenne egy rossz dolog, DE mi a fenének építenek a világ végére egy stadiont? Ez az egész szerintem már csak azért is felháborító, mert a sikeres sportágaktól veszik el a pénzt, amelyekben az utobbi 20 évben is rendszeresen feltudtunk mutatni valamit, míg a fociban csak néha csillan meg valami reménysugár féle, hogy talán valamikor újra jobban fog menni. Ez szerintem nagyon szomorú.
2013. aug. 9. 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Uraságtok, álljunk meg egy szóra, hogyha volna ideink, mindannyian beláthassuk, aztat, hogy itt szórakoznak velünk elveink.

.p

Na amúgy semmi értelme nincsen azok a tízmilliárdok amik focira mennek (ami jelzem 1 olimpiai érmet adó sportág) azok helyett kézilabda/vívó/birkózó/judo/rendezvény/kulturális csarnokokat uszodákat kéne építeni, és az is, megfigyelhető, hogy női ágakban lassan jobbak vagyunk, mert sok kisgyerek mind lemegy a libalegelőre focizni aztán lesz belőlük semmi, ahelyett, hogy Magyarország szemszögéből normális sportot válasszunk. Ahhoz, hogy a foci elitjét 6-8 csapat beérjük 1000 milliárdos tételek kellenének és akkor sem feltétlenül győznénk le őket, sőt folyton topon lenni 10 millió fős országgal, fociban nem lehet főleg azért, mert öreg társadalmunk van és nem akar mindenki focizni főleg, úgy, hogy eredménye se lehet, ezen ellentétben, minden más olimpiai sportágban több esélyünk van.

2013. aug. 10. 02:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát itt sokaknak igaza van. Szerintem azért erőltetik ezt még mindig, mert még benne van a magyar mentalitásban ez az "aranycsapat" érzés. Hogy volt valaha egy jó csapat. De ennek már vége, nagyon régen. Ahogy néztem múltkor egy magyar bajnokit, hát magyart sem láttam a csapatban, néző meg talán 100-200 fő volt. Jó a FTC-UTE az telt házas a mai napig, de az 1 vagy legfejebb 2 meccs az egész idényből. Pár hónapja láttam a Nemzeti Sport címlapján, Videoton-MTK, nézőszám 56 fő. De szerintem a legszomorúbb az egészben az, amit egy úszónő barátom mondott nekem, aki a mostani VB-n is jó helyeket ért el, hogy az uszoda, ahol ők edzenek, egyszerűen minősíthetetlen. Leomlott a lelátó egy része, mert elrohadt a tartóvas, áll a penész a zuhanyzóban, beázik a plafon, stb. Én ezért tartom ezt felelőtlen költekezésnek a semmire, és ez aktuális politikai pártállástól teljesen független.
2013. aug. 10. 15:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezt mondom sportoló válla nem fér el két öltözőszekrénysor között, pocsolyában úsznak, hihetetlen..fociakadémia meg van de minek?
2013. aug. 10. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!