Iceman75 kérdése:
Hungaroring-re melyik kapun lehet bemenni állójeggyel?
Figyelt kérdés
Tapasztaltabbaktól kérdezném a mogyoródi Templom-térről melyik kapuhoz érdemes menni?Melyik van a legközelebb és hol engednek be állójeggyel?2013. júl. 23. 10:40
1/8 A kérdező kommentje:
Annyival még kiegészíteném,hogy MÁV-os állójegy.
2013. júl. 23. 10:44
2/8 anonim válasza:
Azt hiszem arra az van írva, bármelyik kivéve az 5-ös. Nézd meg
3/8 A kérdező kommentje:
Akárhogy nézem én nem látom,hogy rá lenne írva.De lehet csak én vagyok ilyen vak :)
2013. júl. 23. 11:32
4/8 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék mert tényleg nincs rajta
5/8 A kérdező kommentje:
Közben javasoltak egy másik alternatívát.A gödöllői HÉV-el Szilasliget megállóig onnan kevesebbet kell sétálni a pályáig.A 3-as,4-es kapu van a legközelebb valamelyiken csak beengednek. :)
2013. júl. 23. 14:17
6/8 anonim válasza:
Szilasligettől tényleg nem vészes. Olyan 1,5 km, de jó poros, néha a szántóföldön, kell keresztül menni
7/8 anonim válasza:
A mávos jeggyel bárhol, kivéve az 5ös kapu! A hévre a bkk szerint nem érvényes a mávos jegy, de tény, hogy közelebb van, mint a buszos megoldás, ráadásul azon tuti, hogy tömegnyomor lesz.
8/8 anonim válasza:
én is ilyen jegyet vettem, és jó a hévre is elvileg. de még én sem tudom ,hogy busszal vagy vonattal menjek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!