Ketrecharcnál miért "motozzák meg" a versenyzőket mielőtt belépnének a ketrecbe?
Ha csak a kesztyűjüket tapogatnák meg azt még megérteném, mert biztosan van ott egy két elvetemült, aki kitömné valami nem puha anyaggal, de a fülük mögött, a hátukat is megtapogatják, meg megkérik, hogy forduljanak meg. Miért?
Gélmeztelen az ember, ha lenne rajta valami, azt azért csak kiszúrnák szemre is.
fül mögé el lehet rejteni sok apró éles tárgyat, a történelem folyamán már volt rá példa sokszor, hogy a gyilkos a bőre alatt csempészte a gyilkos szerszámot, akár egy bozontosabb frizurában is el lehet rejteni egy üvegdarabot, vagy egy körömreszelőt, akár bőr színü anyagból is fel lehet ragasztani akármit magadra...
amúgy nem értek hozzá egyáltalán, nem néztem még sosem ketrecharcot, valahogy nem is vonzott sosem izmos izzadó egymáshoz simuló férfiak látványa XD
de így látatlanban ezekre a dolgokra gondolnék, aztán lehet tök más az oka...
Valahogy az izzad összesimuló férfitestek engem se vonzottak XD
Én sem néztem soha, csak most linkeltek egy mecset, ami egyébként elég durva véget ért. Csak nekem ez szemet szúrt, hogy mindkettőt így átmotozzák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!