Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki jön a Hungaroringre jövőhét...

Ki jön a Hungaroringre jövőhéten? Családdal vagy barátokkal? Mennyi időre? Kinek szurkolsz? Ki fog nyerni? :D

Figyelt kérdés

2013. júl. 17. 14:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én :)
2013. júl. 18. 21:18
 12/24 A kérdező kommentje:
Mi a forma1clubbossal az sokkal jobban megéri!Legalábbis szerintem.De jó szórakozást mindenkinek, illetve ha van kérdés, fel lehet tenni nyugodtan, már rgóta járok ki és ha tudok segítek:)
2013. júl. 19. 07:38
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én idén azért választottam a mávos jegyet, mert egyrészt 3 éve kimentem minden napra, így láttam szabadedzést, időmérőt, másrészt szívatás az 5-ös kapu, főleg vasárnap. Péntek-szombat az árpád-hidi ingyenes busszal mentem és onnan majd egy órát kellett még pluszban gyalogolni a rohadt kapuhoz. Szóval a mávos jeggyel bárhol bemehetsz és, ha akarsz még ingyen is utazhatsz!
2013. júl. 19. 08:25
 14/24 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, de mi szeretünk mind a négy napra kimenni, meg a kis túra sincs annyira ellenünkre, habár igaz hogy baromi fárasztó...És ahogy az dőjárásjelentést néztem megint kánikula lesz..legalább a Lotusoknak ót tesz, ha már nekünk nem is:D
2013. júl. 19. 18:24
 15/24 anonim válasza:
Tudnátok nekem segíteni? Én is a mávos jeggyel megyek, mert messze lakom, és ugyanannyi lenne az utazás költsége, mint maga a jegy =P és ezt nem szeretném. Szóval emlitettétek,hogy ezzel a jeggyel bárhol be lehet menni, meg tudnátok mondani, hogy melyik lesz közelebb a jobb helyekhez, ha busszal, vagy ha hévvel megyek ki Pestről? Igazából fogalmam sincs melyiknek hol van a megállója, és amilyen képeket láttam a pályáról ott se volt rajta. Attól azért nem félek, hogy el fogok tévedni, mert valószínűleg nem én leszek az egyetlen aki ara megy majd =) de azért nem lenne hátrány tudni. Amúgy az eredeti kérdésre válaszolva, én megátalkodott Vettel rajongó vagyok, de azt se bánnám ha Raikönnen vagy Hamilton nyerne (esetleg Rosberg) mind megérdemlik szerintem.
2013. júl. 22. 13:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Hévvel menj és Szilasliget megállónál szállj le! Sokkal közelebb van, mint a templomtér, ahol a buszok raknak le! Annyi rajongó lesz, hogy bőven meg fogod látni, hol kell leszállni és merre kell majd menni, amúgy kb 20-30 perc séta, a busztól több!
2013. júl. 22. 13:44
 17/24 anonim válasza:

Nem tudom, de én úgy értelmeztem, hogy a 9.990 Ft-os MÁV jeggyel

1. vagy Árpád tér - Mogyoród templom tér busz -vagy- akik kelet felől jönnek:

2. Gödöllő - Hungaroring(Mogyoród?) az ingyenes csak. Nem?

2013. júl. 22. 14:19
 18/24 anonim ***** válasza:
hívd fel az ostermann-t nekem is ők segítettek!
2013. júl. 22. 15:31
 19/24 anonim ***** válasza:
én ott leszek és HAJRÁ VETTEL
2013. júl. 23. 18:37
 20/24 anonim válasza:
én is megyek :D 1 literes vagy 1.5 literes pet palackot be lehet vinni? most megyek elsőnek :DD
2013. júl. 23. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!