Szerintetek a mai események után jövőre is a Pirelli szállítja gumikat? (F1)
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 22:30
1/9 anonim válasza:
Lehetséges.
A gyengébb, hamarabb használódó gumik gyártására, ha jól tudom direkt kérte meg őket Eclestone úr. Szóval benne volt pakliban, hogy egy ilyen pályán, mint a Silverstone-i eldurran néhány gumi.
2/9 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem. Hiába akarja ezt Börnibácsikánk, ha a csapatok meg ellene lesznek.
3/9 MrPifta válasza:
igen, csak gyártsanak tartósabb gumit
4/9 anonim válasza:
Ecclestonet ismerve? Simán..
Ő aztán le se sz*rja, hogy mi van a gumikkal, csak jöjjön a pénz. Szerintem marad a Pirelli.
5/9 YourDestiny válasza:
Látom, még mindig nem fogják fel egyesek, hogy semmi köze a gumikopásnak a dinamit-effekthez. Az, hogy a gumi szétrobban és száll a teljes futófelület, mind galambkaki a levegőben, szerkezeti problémára vezethető vissza. Korábban is megírtam, hogy hülyeség volt a kevlár merevítéseket a sokkal kevésbé strapabíróbb acélszálasra cserélni.
6/9 anonim válasza:
YourDestiny
Akkor elnézést kérek tudatlanságomlért. Ettől függetlenül szerintem marad a Pirelli, mivel egy ilyen egyszerei bakiért nemhiszem, hogy dobják a szerződést.
7/9 YourDestiny válasza:
Maradni szerintem is marad. És szerintem konkrétan azért, mert ha idén sem vállalta más gyártó a gumiszállítást a Pirellin kívül, akkor jövőre se fogja.
8/9 anonim válasza:
Navorski - Egyszeri eset? Ahol melegebb az idő és az aszfalt, ott repül le a futófelület, Barcelonában is ez volt.
9/9 anonim válasza:
Az #5 számúnak igaza van. Szerintem marad a Pirelli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!