Csak engem bosszant az idei versenynaptár? (F1)
Figyelt kérdés
A kanadai nagydíj után 3 hét szünet következik. Június 30-án brit,július 7-én német nagydíj.Utánab 3 hét múlva jön a magyar nagydíj.Ezek a 3 hetes szünetek nagyon bosszantóak.A tavalyi versenynaptár sokkal jobb volt akkor 2 hétente voltak futamok nyáron és a német nagydíj után 1 hét múlva jöttek Magyarországra.Ja,és idén miért nem mennek Valenciába? Ott mindig jó versenyek szoktak lenni...2013. jún. 12. 16:07
11/13 MrPifta válasza:
Csak a pilóták kapnak sokat, a szerelők nem...
12/13 anonim válasza:
Évi 50-60 ezer eurót keres ott egy mezei szerelő. Azért őket sem tudom sajnálni. Itthon egy szerelő a tizedét kapja meg jó esetben.
13/13 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is utálom ezeket a 3 hetes szüneteket. Olyan bosszantó, nagyon szeretem a sportágat, és én már beálltam 1-2 hét szünetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!