Vettel tehetséges versenyző?
Elég nagy Vettel drukker vagyok,azért megpróbálok objektívan gondolkozni:
-3x-os világbajnok,idén is vezet(igaz a redbullal)
-Webber ugyanolyan kocsival gyengébb eredményeket ér el(igaz, a két redbull között is lehet technikai különbség és Webber nem egy "hű,de jó" pilóta)
-2008-ban a Toro Rossoval is nyert futamot(igaz az egy kaotikus futam volt)
-2007-ben egyszer versenyzett a BMW-sauberrel,akkor 8.(pontszerző)lett
-Az év hátralévő részében a Toro Rossoval versenyzett:3 kiesés,3 nagyon rossz eredmény,1 4. hely aminél jobban se előtte,se utána nem ért el senki TR-val
-2008-as eredménylistája a Toro Rossoval(KI-kiesés):KI,KI,KI,KI,17,5,8,12,KI,8,6,5,1,5,6,9,4(ezekre a versenyekre nem emlékszem,nem tudom milyen körülmények voltak az adott versenyeken)
-Amúgy érdemes nézegetni a Toro Rosso versenyzőinek eredményeit látni,hogy Vettel azért kimagaslik
- A legjobb autóval
- Webber távolról sem kapja meg ugyanazt az autót és támogatást
- Jókor volt jó helyen semmi több
- ki is zárták mert csaltak
- nézd meg kik voltak a csapatnál és azok hol vannak azóta
- nem nagy durr
- jah kimagaslóan ő volt a kedvenc. De semmi több
Amúgy tehetséges az kétségtelen, de közel sem a legjobb a jelenlegi mezőnyben és ameddig nem megy el egy másik csapathoz és nyer ott is vb-t addig nem fogják komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!