Akik az Invitelen keresztül nézik a TV-t: az Eurosport 1-es adón megy a műsor nálatok?
Figyelt kérdés
Tenisz-meccsek mennek, tegnap este óta az adón függőleges színes csíkok vannak.
A 1445-ös hibabejelentőn azt mondják, hogy a hiba a külföldi vonalban van. Nálatok sincs adás, vagy csak engem ráztak le ezzel a szöveggel?
#Eurosport #tenisz-meccs
2013. máj. 24. 18:07
1/4 anonim válasza:
Mi UPC-sek vagyunk, de nekünk megy az Eurosport 1 és az Eurosport 2 is, ha a külföldi vonalban lenne hiba, gondolom mi se tudnánk nézni. Szerintem vmi hiba lehet most a szolgáltatásban, mert nekünk pedig WIMAX-os mikrohullámú internetünk van az Invitelnél, és a tegnapi nap folyamán nem működött.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint az Invitelnél van a gubanc, csak nem akarják bevallani. Nálam is valamikor kora-este ment el a kép és hang arról a csatornáról, beszóltam nekik. De hogy még közel 24 óra elteltével, most sincs még adás az azon a csatornán, szóval valami van...
Köszi! Bízzunk benne, hogy hamarosan helyrepofozzák.
2013. máj. 24. 18:28
3/4 A kérdező kommentje:
Most ismét beszéltem a 1445-tel, mikor mondom, hogy más szolgáltatónál megy az Eurosport, akkor elismerte, hogy igen, az Invitel pesti központjában van a gubanc. "Dolgoznak a kollegák"
2013. máj. 24. 18:42
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi! Zöld-pacsi ment! :)))
2013. máj. 24. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!