Szerinted is szégyen ez a túra autós vb?
Nézte ma a tv-ben hát egy szégyen ez a túra vb. Előtte volt a kocsi nagydíj az is egy vicc volt, de ez még azon is túl tesz. 15 perces futam az is nulla előzéssel. Egy vicc.
Neked mi róla a véleményed?
persze, nagyon kevés ez a körszám, lehetne jóval több is, viszont azt se felejtsük el, hogy a Hungaroringen szinte nem lehet előzni.
nézz meg más futamokat, azért vannak amik izgalmasak.
és élőben amúgy egész nézhető volt, még az Auto GP is. bár az a 6 db két személyes vacak uncsi volt egy órán keresztül. de a hangulat fantasztikus volt, úgyhogy szerintem nem szégyen semmi benne
http://www.youtube.com/watch?v=6hxPXZbkf7I
Igaz ez tavaly volt, de nekem nem a szégyen szó jut eszembe róla.
a körszám kevés és sokszor a holt unalmas rövidített verziójú pályákon mennek (a DTM-el is ez a bajom)
egyébként szerintem nagyon jó sorozat bő 6 éve követem és szeretem:) régen jobb volt tény,manapság ide is elért valamelyest a válság autók és pénz ügyben, a versenyek színvonala is csökkent,de azért még igyis akad néha egy-két igen jó futam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!