Maláj nagydíj. Végeredmény?
Figyelt kérdés
Szerintem:
1. Kimi Raikkönen
2. Fernando Alonso
3. Jenson Button
4. Sebastian Vettel
5. Mark Webber
6. Lewis Hamilton
7. Romain Grosjean
8. Nico Hülkenberg
9. Nico Rosberg
10. Sergio Perez
2013. márc. 20. 14:49
1/6 anonim válasza:
Buttont onnan kivenném, mert versenyképtelen a McLaren. 7-8. helyre pedig betenném valamelyik Force Indiát.
2/6 anonim válasza:
XDD Nem értem miért teszik Buttont oda előre, sokan!! Mondjátok már, ti nem láttok??!! Nem tájékozódtok, illetve nem néztek futamot??!! Mi a francot keresne a dobogón azzal a fos Mclarennel Gomb??!! Örül vazze ha pontot szerez!!!! Vagy ha a q3-ba bejut!! Még hogy dobogó LOL
4/6 Nyúlós lónyál válasza:
Én sem értem, mit akarnak Button-tól. Amúgy szerintem az első ötben Kimi, Alonso, Vettel, Hamilton és Rosberg lesz, ha valaki ki nem esik.
5/6 Nyúlós lónyál válasza:
Esetleg még Felipe Maszlag, egész jól ment az első versenyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!