Szerinted ki nyeri meg az Ausztrál nagydíjat?
Figyelt kérdés
És kik lesznek a dobogósok.2013. márc. 16. 15:44
1/5 Nyúlós lónyál válasza:
Szerintem sajnos Justin Bieber klór fog győzni a RedBullal. Tippem szerint dobogós lesz még Hamilton, ha végig ér, meg Raikkönen. Legalább is remélem :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem a jó esőmenők dobogóra esélyesek: Hamilton, Alonso, Button, Hülkenberg, Sutil, Rosberg, di Resta, Vettel, Webber. Nagyon szoros a mezőny, nem írom le, hogy kik lesznek a dobogósok, de szerintem a felsorolt versenyzők a legesélyesebbek.
4/5 anonim válasza:
Mit keresne azzal a hulladék Mclarennel Button a harmadik helyen?! Örülhet ha pontot fog szerezni, nem hogy dobogót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!