Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek kik azok a pilóták...

Szerintetek kik azok a pilóták, akiknek nem igazán van keresnivalójuk a Forma 1-ben?

Figyelt kérdés
Avagy akik véleményetek szerint nem elég tehetségesek, vagyis helyettük valaki más érdemelné egy Forma 1-es autó vezetői ülését.

2013. márc. 16. 15:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
40%
Schumacher. Es azert mert mar egy ven kioregedett jatekos, minek akar versenyezni, huzzon vissza a csaladjahoz. Mar kapta amit akart, a csucson kell abbahagyni, o nem tette, most a mezony kozepen kullogva fogja befejezni a palyafutasat, de szep lesz :D
2013. márc. 16. 15:05
 2/13 A kérdező kommentje:
2013-at írunk, már Michael nincs a képben :)
2013. márc. 16. 15:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, Massa kezd egyre meggyőzőbb lenni, lehet őt most nem kéne idesorolni. Webbert talán azért tudnám mondani mert már 37 éves lesz, és egyre inkább gyengék az eredményei, két dolog biztos az egyik hogy ez a korral összefüggésben van a másik meg hogy egy red bullt nem érdemelne, de szerintem más kocsit se, ideje lenne abbahagynia. Újoncokat azért nem akarok írni, mert ha még nagyon gyengék is, akkor is kell az utánpótlás, ő nekik muszály adni 1-2 évet, és nem véletlen nekik adtak. Tehát nekem talán csak Webber. Igazából a gond az hogy nem értem teljesen a kérdést. Tehát nem mindegy hogy a Red Bull vagy a Caterham vezetői ülését nem érdemli valaki. Mert a Caterhambe igazából jó így hogy gyakran cserélődnek a pilóták, lehet így bukkanunk egy-két tehetségre.
2013. márc. 16. 15:16
 4/13 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy sokan tényleg csak a pénz és szponzorai miatt vannak a mezőnyben, holott tehetségtelen ahhoz, hogy itt legyen a helye. Én az újoncok közül is 3-4 személyt ide sorolnék, a hollanddal ez élen. Petrovval tavaly ugyanez volt a helyzet.

Massát szerintem túl sokáig pelenkázták, hosszú évek kellettek ahhoz, hogy magához térjen. Na, ez a sport nem erről szól, rég el kellett volna küldeni a Ferraritól. Persze lábtörlőnek jó volt Alonso mellé, de akkor is.

Webber szerintem nem olyan gyenge, csak túl labilis, avagy egyszer fent, egyszer lent. Ez az ő nagy baja. Mondjuk a Schumacher dologgal is egyetértek, nem volt értelme visszatérnie.

2013. márc. 16. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha a top csapatokat nézzük, akkor Perez. Mondjuk egy középcsapathoz elég a csávó, de egy mekibe...

Ha kicsit lejjebb megyünk akkor Rajkó, Grozsan, Botlás, Guttyi, findergirde, pikk, csilitóni meg zutil.

2013. márc. 16. 16:54
 6/13 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Kb. a mezőny fele. Te utolsó, Rajkó alatt csak nem Raikkönent érted?
2013. márc. 16. 18:25
 7/13 anonim ***** válasza:
A kis csapatok versenyzői fizetősek, de szerintem Pic és Bianchi tudnak valamit, van valamennyi tehetségük az F1-hez.
2013. márc. 16. 18:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Van der Garde és Chilton.
2013. márc. 16. 19:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Vettel
2013. márc. 16. 21:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen, Bianchi meg Bottas talán ér valamit, de az említett Chilton meg Garde... hát abból nagyon nem lesz semmi.
2013. márc. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!