23. évesen van még értelme női Fittness modellé fejleszteni magam, illetve versenyeken elindulni? ( rendelkezem 5éves versenyzői múlttal, atlétika)
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 09:50
1/9 anonim válasza:
Van, hiszen sokáig lehet versenyezni. Pár év alatt összejön egy versenyforma, de sok lány, akiknek jó genetikájuk vak szinte félév-1 év alatt bekészülnek egy versenyre.
2/9 anonim válasza:
Ha van rá keret, akkor mehet, bár szerintem ha nem nyersz sokat, akkor neked ráfizetéses a dolog. Fizikumszinten sima ügy, főleg sportmúlttal.
3/9 Dogmatix91 válasza:
Van, csak ne ebből akarj megélni :D
4/9 A kérdező kommentje:
Nem célom megélni belőle, csak szeretném kipróbálni magam ezen a területen is. Tökéletessé fejleszteni a testem amennyire csak lehet. :) Hál isten könnyen tudom formálni a testem.
2013. jan. 8. 11:30
5/9 A kérdező kommentje:
Gondolom személyi edző szükséges lenne hozzá?
2013. jan. 8. 11:32
6/9 Dogmatix91 válasza:
Ha van rá keret, egy jó edzővel könnyebben menne a dolog. Jobban látja, hogy mit kell rajtad alakítani, mik a problémás testrészek. Szakmai szemmel tud nézni.
7/9 anonim válasza:
Magához az edzéshez nem feltétlenül, azt meg lehet tanulni autodidakta módon is, de egy olyan nem ártana, aki megtanítja a pózokat, bevisz versenyre, tudja, mi fán terem a nejlon, meg ilyenek.
Osztán majd szponzorál a Gyakori Nutrition :DD
8/9 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, köszi a válaszokat. Felkészülne szerintem fel tudnék, egy bizonyos szintig azért a "múltból tudok táplálkozni"...
2013. jan. 8. 11:52
9/9 anonim válasza:
alapból a sportág azért alakult meg,hogy a sportágukból kiöregedett sportolónőknek is legyen egy korfüggetlen sportja ez a fitnesz.
az egyszerűbb változata meg a fitt modell,ami félig szépségverseny.
a sportág egyik leghíresebb képviselője meg 28 évesen kezdte,közel 100 kilósan 2 gyerek után,jennifer nicole lee.
úgyhogy simán van esélyed.
az első évben személyi edzővel érdemes a tudása miatt,meg a versenyekben szerzett ismeretei miatt is,aztán már boldogulhatsz egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!