Megdöbbentő. Én nem örülök, szerintem egy bohóc az az ember, nem sport kommentátor. Igaz csak a rajtot nézem általában. Most már azt sem fogom.
2013. jan. 7. 19:55
4/10 anonim válasza:
Én Palik közvetítéseit kedveltem, akármennyire is szidják. Az ő stílusa jött be. Mondjuk a Szujó nem ma kezdte az F1-ben a riporterkedést, lehet hogy jó kommentátor lesz.
2013. jan. 7. 19:56
5/10 anonim válasza:
Palik-Czollner párost akarok!
2013. jan. 7. 19:56
6/10 anonim válasza:
Szujó riporternek szerintem nagyon jó, kommentátornak nem tudom. Annak örülök, hogy a Mezei Dánielt elzavarták. Rontotta a színvonalat. Czoller Gyula szintén. A Wéber Gábor legalább tudja miről beszél, bár néha ő is rendesen benéz dolgokat. Palik+Wéber lenne az igazi :)
2013. jan. 7. 20:10
7/10 anonim válasza:
Palik-Szujó-Czollner-Wéber felállás jó lenne!
Ha mind a négyen ráérnek, akkor egyszerre kommentálnának pár versenyt, az tuti jó lenne!
Hála Istennek Mezeit, meg a SZŐKE MŰSORVEZETŐT kirakták onnan!
Ez a megmozdulás az M1-től 10/10
2013. jan. 8. 13:37
8/10 anonim válasza:
Palik nem lesz soha az m1-en, mert nincs jóban egyik emberrel sem, akik ott vannak!
Én örülök Szujónak, mert megvan a hangja, és a hozzáértése is az egész dologhoz, egy biztos, Mezeinél ezerszer jobb lesz! A másik meg, hogy Szabó Robinak is befellegzett, illetve Mérei Andit is eltávolították onnan, a Mérei még oké, de Szabó Robit azért sajnálom, ő azért értelmesen hozzá tudott szólni az egészhez.
2013. jan. 8. 15:34
9/10 anonim válasza:
Czolner vissza menne,ha kapna lehetőséget!
2013. jan. 9. 19:51
10/10 anonim válasza:
Én Mezeit nem bírtam egy második Palik. Palikot se bírtam és Czollnert se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!