Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ti örültök, hogy az F1-et...

Ti örültök, hogy az F1-et Szujó Zoli fogja kommentálni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 7. 19:47
 1/10 A kérdező kommentje:
2013. jan. 7. 19:48
 2/10 anonim ***** válasza:
a daninál tuti jobb lesz:D
2013. jan. 7. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Megdöbbentő. Én nem örülök, szerintem egy bohóc az az ember, nem sport kommentátor. Igaz csak a rajtot nézem általában. Most már azt sem fogom.
2013. jan. 7. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Én Palik közvetítéseit kedveltem, akármennyire is szidják. Az ő stílusa jött be. Mondjuk a Szujó nem ma kezdte az F1-ben a riporterkedést, lehet hogy jó kommentátor lesz.
2013. jan. 7. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Palik-Czollner párost akarok!
2013. jan. 7. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Szujó riporternek szerintem nagyon jó, kommentátornak nem tudom. Annak örülök, hogy a Mezei Dánielt elzavarták. Rontotta a színvonalat. Czoller Gyula szintén. A Wéber Gábor legalább tudja miről beszél, bár néha ő is rendesen benéz dolgokat. Palik+Wéber lenne az igazi :)
2013. jan. 7. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Palik-Szujó-Czollner-Wéber felállás jó lenne!

Ha mind a négyen ráérnek, akkor egyszerre kommentálnának pár versenyt, az tuti jó lenne!

Hála Istennek Mezeit, meg a SZŐKE MŰSORVEZETŐT kirakták onnan!

Ez a megmozdulás az M1-től 10/10

2013. jan. 8. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Palik nem lesz soha az m1-en, mert nincs jóban egyik emberrel sem, akik ott vannak!

Én örülök Szujónak, mert megvan a hangja, és a hozzáértése is az egész dologhoz, egy biztos, Mezeinél ezerszer jobb lesz! A másik meg, hogy Szabó Robinak is befellegzett, illetve Mérei Andit is eltávolították onnan, a Mérei még oké, de Szabó Robit azért sajnálom, ő azért értelmesen hozzá tudott szólni az egészhez.

2013. jan. 8. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Czolner vissza menne,ha kapna lehetőséget!
2013. jan. 9. 19:51
 10/10 anonim válasza:

Én Mezeit nem bírtam egy második Palik. Palikot se bírtam és Czollnert se.

Szujót nem tudom, majd ha látom megmondom.

A német RTL-en jobb a közvetítés.

2013. jan. 25. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!