Szerintetek melyik csapatnak voltak jobb pilótái az F1 történelme során? A Ferrarinak vagy a McLarennek?
Mivel a 2 legnagyobb csapatról beszélünk igencsak nehéz a válaszadás...
Ferkás nagypilóták: Sunaher, Rajkó, Gilles Villenuve, Itxc...
McLarenes nagypilóták: Senna, Prost, Mika Häkkinen, Hamilton, Rajkó, Bruce McLaren, Fittipaldi...
Szerintem mindenki a saját kedvencét válaszolja :D Szóval McLarennek :D
erre valószínűleg mindig azt fogod megkapni válaszként, hogy ki melyik csapattal szimpatizál...ezért én is a McLarent mondom.
de egyértelmű, hogy mindegyik nagy csapatnak voltak kiváló pilótái, mert ugye ezért is lettek nagy csapatok. kellettek valakik akik jól vezetnek egy jó kocsit
2009-ben volt lista, amelyet az autosport.com állított össze. Minden idők legjobb 40 f1-es versenyzőjét választották ki aktív, és volt f1-es versenyzők, csapatfőnökök és szakértők. Összeszámoltam, hogy az ezen a listán szerepelt versenyzők melyik istállóban versenyeztek.
Ferrari: 20
McLaren: 15
Ezek alapján a Ferrari nyert, talán ez a legobjektívebb módja eldönteni ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!