Szerintetek ki a legjobb pilóta a jelenlegi F1-es mezőnyből?
Utolsó válaszoló!
Ezt kifejtenéd bővebben?? (Vettelről van szó) "olyanokat csinál az F1-be amit egy átlag TV előtt ülő ember szerintem minimum tátott szájjal csodál."
Ezt szerintem még te se gondolod komolyan. Vettel semmi olyant nem csinált, amit más pilóta nem tudna megcsinálni a Red Bullal.
Itt megint mindenki azt fogja írni, aki a kedvence vagy akinek szurkol.
A lényeg, hogy abba gondoljatok bele, ha lenne egy F1-es csapatotok akkor melyik pilótát igazolnátok le. Amikor pénzről van szó azonnal megváltozik az értékrend és nem érdekel, hogy ki a szimpatikusabb, hanem megpróbálod reálisan nézni a helyzetet, hogy ki az aki tutira szállítani fogja neked az eredményeket.
Én most Alonso-t vagy Hamilton-t vinném. Talán Raikkonen-t.
Utolsó,hidd el,hogy Webber kocsija más,hisz egy csapaton belül sincs hajszálra ugyanolyan autó.
Webbernek Vettelt kellett segítenie,ezért hátramaradt,vagy elengedte,és fogta a mezőnyt.
Amúgy nem nehéz úgy háromszoros vb-győztesnek lenni,hogy egy Newey által tervezett páncéltankban ül az ember.
"Amúgy nem nehéz úgy háromszoros vb-győztesnek lenni,hogy egy Newey által tervezett páncéltankban ül az ember."
Hajrá, próbáld ki!
Felvázolom a gondolkodásmódodat:
Newey egy földönkívüli, és kétszer okosabb, mint bármelyik másik csapatnál lévő mérnökök, így 2 másodperccel gyorsabb autót varázsol Vettel alá már 3 éve.
Webber egy rabszolga, aki az árja Szebászcsön védelmét kapta feladatául, így fognia kell a mezőnyt (valamilyen okból persze ez nem gyakran sikerül neki még egy 2 másodperccel gyorsabb autóval sem).
Valaki magyarázza már meg, hogy mi alapján gondolják egyesek, hogy Vettel egy Ferrarival sehol nem lenne!
Miért kell szidni, csak mert a legjobb autóval nyert?
Rohadjon már meg, hogy nem a HRT-vel lett bajnok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!