1/7 anonim válasza:
Bunda. Megint mindekni elengedte Vettelt.
2/7 anonim válasza:
1. te mit néztél?! Csak Schumi engedte el, annak meg már nem volt jelentősége.
Massát is Vettel engedte el. nehogy valami ferraris "taktika" áldozata legyen.
3/7 anonim válasza:
Rég láttam már ilyen izgalmas futamot :)
4/7 anonim válasza:
Ez volt a második legizgalmasabb futam 2008 után. (ugyanitt) Egy fantasztikus pálya!
5/7 anonim válasza:
Végig izgalmas és mozgalmas futam volt. Nagyon sajnáltam Hülkenberget, mikor a biztonsági autós fázis miatt elbukta az előnyét. Megérdemelte volna a győzelmet. De így is elégedett vagyok a végeredménnyel. A két esélyes pedig mindketten kihozták magukból azt, ami tőlük telt, és egyik csapatnál sem feszegették a sportszerűség határait.
6/7 anonim válasza:
Tetszett, de azért ez a Hülkenberg - Hamilton ütközés már nem kellett volna.
7/7 anonim válasza:
Ez volt idén a legizgalmasabb futam. Az elején azt hittem hogy Vettel versenyének vége de hálaistennek nem, és ő lett Világbajnok. Raikkönen volt legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!