Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Örülsz Kimi győzelmének?

Örülsz Kimi győzelmének?

Figyelt kérdés

2012. nov. 4. 20:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szurkol.
2012. nov. 7. 20:36
 22/27 anonim válasza:
21%
NEM!!! NEM!!! NEM!!! Hamilton győzelmét vártam !a többi"sofőr csak keringett a pályán!
2012. nov. 8. 08:29
 23/27 Genike válasza:
0%
az meg kicsoda? :D
2012. nov. 8. 09:21
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
nem.
2012. nov. 8. 18:05
 25/27 anonim válasza:
100%
naná!!!!!!!!!!! már le is tettem róla hogy idén még összejöhet, és most tessék.... ;) ráadásul pont azon a pályán, ahol 2009-ben az F1-es pályafutása első szakaszát befejezte... és amit olyan lazán lefikkantott anno, hogy unalmas, sz@r pálya (amin Clarkson a Top Gear-ben annyira szakadt;) úgy látszik, a sorsnak VAN humorérzéke;)
2012. nov. 9. 19:14
 26/27 anonim válasza:
100%

naná hogy örülök! mióta a sauberrel élete első futamán 6. lett és pontot szerzett az akkor még közepesnek is alig mondható autóval azóta Kimi fan vagyok :)

azon kívül, bár Hamiltont és a stilusát kifejezetten nem szeretem, ezen a pályán most elképesztően gyors volt, ezt el kell ismerni. na de nem egyszer történt már meg minden autóversenyzővel, hogy a technika megadta magát. ez ilyen, őszintén örültem neki hogy kiesik, különben nem lehetett volna utolérni ezen a versenyen. viszont hozzá tartozik, nem szabad kiesni; és tökmindegy, hogy saját vagy technikai hiba, az eredmény számít!!

szoval szép volt KIMI!!

2012. nov. 9. 21:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Bárki, csak ne a nyálas Vettelke-Acleston apuci kedvence...
2012. nov. 10. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!