22/27 anonim válasza:
NEM!!! NEM!!! NEM!!! Hamilton győzelmét vártam !a többi"sofőr csak keringett a pályán!
25/27 anonim válasza:
naná!!!!!!!!!!! már le is tettem róla hogy idén még összejöhet, és most tessék.... ;) ráadásul pont azon a pályán, ahol 2009-ben az F1-es pályafutása első szakaszát befejezte... és amit olyan lazán lefikkantott anno, hogy unalmas, sz@r pálya (amin Clarkson a Top Gear-ben annyira szakadt;) úgy látszik, a sorsnak VAN humorérzéke;)
26/27 anonim válasza:
naná hogy örülök! mióta a sauberrel élete első futamán 6. lett és pontot szerzett az akkor még közepesnek is alig mondható autóval azóta Kimi fan vagyok :)
azon kívül, bár Hamiltont és a stilusát kifejezetten nem szeretem, ezen a pályán most elképesztően gyors volt, ezt el kell ismerni. na de nem egyszer történt már meg minden autóversenyzővel, hogy a technika megadta magát. ez ilyen, őszintén örültem neki hogy kiesik, különben nem lehetett volna utolérni ezen a versenyen. viszont hozzá tartozik, nem szabad kiesni; és tökmindegy, hogy saját vagy technikai hiba, az eredmény számít!!
szoval szép volt KIMI!!
27/27 anonim válasza:
Bárki, csak ne a nyálas Vettelke-Acleston apuci kedvence...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!