Forma 1-ben ma az Indiai nagydíjon Hamiltonnak mért cseréltek kormányt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 19:53
2/4 anonim válasza:
„Aztán problémám adódott a kormánykerékkel, és nem tudtam lefelé váltani, így verseny közben kellett kicserélnünk. Ilyen még sosem történt korábban – annyira gyors volt! Már azelőtt levettem, hogy megálltam volna, visszatettem, kapcsoltam egy egyest, és bumm, már száguldottam is tovább.”
Nem tudott lefelé váltani.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2012. okt. 28. 22:24
4/4 MrPifta válasza:
Itt minden futam után megtalálod mindenki nyilatkozatát. Írja is, hogy "I started having a downshift problem - I was having to change down with my right hand instead of my left, so the team elected to change the steering wheel at the pit stop"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!