Mi a véleményetek az új austini pályáról?
Nekem nagyon bejön. Tavaly amikor voltam rajta is nagyon tetszett, de így hogy még picit felújították a F1-re még jobban tetszik. Technikás és néhol gyors páyla.
2012. okt. 23. 14:27
Hát tavaly ez a pálya max ralira lett volna alkalmas úgyhogy még szép hogy "felújították" F1-re, szerintem kevered egy másik pályával. Amúgy nekem nem tetszik, tipikus tilkefos.
2012. okt. 23. 14:55
3/11 A kérdező kommentje:
igen még pár hónapja is csak egy nagy homokdűne volt... nem tudom milyen lehetett tavaly, talán volt ott egy toy toy budi is??:O
Szerintem élvezetes a pálya a sok szintkülönbség miatt, majd a pilóták megmondják róla az igazat!
2012. okt. 23. 17:08
célegyenesre kiváncsi vagyok mit mennek majd elvégre az egy lejtő :D
2012. okt. 24. 08:14
Tilke épített a RedBull-nak egy újabb pályát. Ugyanaz a tucat, mint az eddigiek. Hiperbiztonságos kanyargós f.s. Monzában van 5-6 kanyar, de ott egy verseny izgalmasabb, mint Korea, Szingapúr meg India összegyúrva. Nagy versenyre ne számítsatok, rajt-cél győzelem pálya...
2012. okt. 24. 08:53
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is az a véleményem, hogy ez megint nem egy izgi pálya lesz, pedig ide muszáj lenne olyat építeni, mert az amerikai közönség nem fog kimenni, ha 50 körig csak autókáznak majd és semmi sem történik. Vagy esetleg max. Eminem koncert miatt maradnak.
Amikor már éppen begyorsulna, akkor mindig vissza kell venni, mert jön egy állati lassú kanyar. Nem igazán lendületes, főleg a középső szektora, de azért elég kis technikás pálya!
Ja, ennek a pályának és egyben az itt rendezett f1 versenyeknek megint az az extrakanyargós rész lesz a rákfenéje, mint a koreai pályának. Nem tudom mit szeret ebben Tilke... Én nem vagyok mérnök, de az fix, hogy hiába tesz be egy hosszú egyenest a pálya közepére, a kisebb leszorító erőre beállított autók ezen a kanyargós részen annyi időt veszítenek, hogy a DRS zónában nem tudnak előzni, az a rész meg annyira kanyargós, hogy ott meg sztem képtelenség.
2012. okt. 24. 16:46
2012. okt. 24. 18:28
ja sajnos már "túl biztonságosak" a pályák ami nem baj csak már a versenyzés káráramegy visszahozhatnák a jó kis döntöttkanyaros amcsi pályát :P
2012. okt. 25. 00:37
Kapcsolódó kérdések: