1/3 anonim válasza:
Egy agyament barom volt az F1-ben,nem is tudom,hogy került oda és miért tartották ott annyi ideig-de gondolom a hatalmas szponzori pénzek miatt.Csak meg kell nézni mennyi balesetet okozott és mennyi autót nyírt ki maga alatt......
2/3 anonim válasza:
Sato gyors, stílusos F1-es versenyző volt, de nagyon peches is: folyton belekeveredett a darálóba. A balesetek többségében azonban nem ő volt a hibás, illetve nem okozott több kalamajkát, mint más versenyzők - csak a japán versenyzőkre valahogy könnyebben ráragad ez a sztereotípia.
Örülnék, ha visszatérne. Megnéznék egy Kobayashi-Sato duót a Saubernél! :)
Az Indy-ben nem tudom, hogyan szerepel, de azt olvastam, évről évre jobb.
3/3 anonim válasza:
Nem volt rossz versenyző, az F1-ben is dobogóig jutott, az Indyben mondjuk 3 év alatt összesen 4-5 versenyt fejezett be de akkor ált jó szerepelt. Az meg hogy mennyi autót zúzott le. Rá kéne nézni a statokra. Grosjean egy szezon alatt több autót zúzott mint ő egész pályafutása alatt, vagy említhetném Kobayashit de Perezt is. Ezek az igazi agyatlan barmok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!