Melyik az izgalmasabb? Indy vagy F1?
Figyelt kérdés
Egyik haverom mindenáron meg akar győzni arról, hoyg za Indycar izgalmasabb mint az F1. Nézte mmár pár versenyt de úgy igazából nem tudom eldönteni. Szerintetek melyik az izgalmasabb és miért?2012. okt. 12. 14:37
1/5 anonim válasza:
Egyiket se nézem és azt tudom mondani hogy azért mert mind a kettő unalmas szerintem.
2/5 anonim válasza:
Szerintem tv előtt ülve Európaiként az F1, 2 körnél tovább engem nem tud lekötni az Indy féle körbe körbe. Ettől függetlenül elismerem azt a szériát is mert meg van a maga nehézsége csak számomra unalmas.
3/5 anonim válasza:
Csatlakozom a második válaszoló véleményéhez. Nincs akkora nézőtábora az indynek Magyarországon, mint az f1-nek. Én unalmasnak tartom, mert (szerintem) egyhangú, unalmas versenyek vannak ott (mármint az indyben)...
4/5 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az volt hogy melyiknek van nagyobb rajongótábora, mert ez semmit nem jelent.
# 2
Az Indyben nem nagyon van körbe-körbe az a NASCAR.
Az egyhangúság miben nyilvánul meg szerinted?
2012. okt. 12. 20:16
5/5 Pityeeesz válasza:
Számomra az IndyCar összességében izgalmasabb mert sokszínűbb. Versenyeznek utcai, hagyományos, reptéri pályákon, rövid oválokon, superspeedwayeken. A versenyek izgalmasak, kiszámíthatatlanok. Az F1-ben meg csak tilkekotványokon versenyeznek ami unalmas és steril versenyzést eredményez kiszámítható eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!