Mit szoltok a mai forma 1 -es idöméröröl? Többek közt Massa balesetéröl, meg hogy elment a kiiró tábla, és nem tudták a végén ki hanyadik lett .
Massa-drukker vagyok, nagyon szorítok Felipének, hogy mielőbb meggygógyuljon!! Azt, hogy mi történt a végén, már nem is figyletem.
gyógyulj meg Felipe!!
Én is szoritok neki, állitolag már megmütötték, intenziven van megfigyelés alatt. Szegény! :(
De ez hogy elment a pontkiirásos tábla? Ez meg plussz egy rossz .
Massát nagyon sajnálom :( Remélem mihamarabb meggyógyul és újra láthatjuk őt hamarosan versenyezni. Ahhoz meg nem tudok mit hozzáfűzni, hogy elszállt a rendszer. Irtó ciki szerintem, de tipikus magyar dolog volt. Nekem nagyon tetszett a kommentátor beszólása:
"Megbeszélték hogy ki milyen időt látott a kormányán és elhelyezték egymást a rajtrácson"
Az egész időmérő valahogy tipikus magyar volt, ugyanis itt semmi nem megy simán. Egy biztos, nem nagyon láttam mostanában ilyen eseménydús időmérőt :( És szívből örülök hogy Massa "ennyivel" megúszta, ugyanis az életébe is kerülhetett volna!
Én Kimi drukker vagyok.De akkor is ez a Massás ügy nagyon megérintett meg bármi ilyen baleset, ha bárkivel történik az F1ben. Szerintem idén nem igen fog már futamra menni...emberek egy koponya sérülés nem annyi, hogy csókólóm és 2 hét múlva jobban vagyok... Vasárnap ébresztik fel az altatésból.
Szegény felesége is terhesen..babának sem tesz jót, hogy idegeskedik. Bízzunk benne, hogy Massa teljesen felépül.Fiatal, edzésben van felfog épülni, felkell neki!!
A számgép rendszerről meg tényleg annyit, amit az előttem szóló írt...Tipikus magyar dolog volt ez...Nálunk soha nem megy semmi egyszerűen...sajnos:S
GYÓGYULJ MEG FELIPE!!!
Hát én először Massán majdnem sokkot kaptam.:S:S Szegény:( Gyógyulj meg Massa!:(
Aztán a végén, hogy nem tudták, ki hányadik lett....:D:D:D azon röhögtem egyet:P:D
A kiíró tábla nem "tipikus magyar hiba",ezzel külön emberek foglalkoznak,az összes versenyen ugyanaz a csapat..de egyébként röhejes volt :)
Massa balesetéről...:( szörnyű volt élőben látni...koponyatörés,csak centiken múlott h ne lett vna valamilyen súlyosabb következmény(mint ahogyan Sennánál is csak centiken múlott h túlélje:( ) nagyon sajnálom szegényt,nagyon szorítok neki,nagyon szimpatikus ember és jó versenyző :) előző válaszolónak,már ne haragudj de mi az h Massa összeteheti a kezét h nem történt semmi,remélem semmi bunkóság,ez bárkivel előfordulhatott volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!