Miért szemétkednek az amerikai közvetítők a magyarokkal?
pl Kiss Gergő re mondták "ooh kiss give me a kiss"
meg cseh lacira mondták hogy milyen hörcsög fejű kopaszon..
hát ezt nem is tudtam xD
Szerintem azért mert Cseh Lacinak télleg elég nyomi feje van:) Kiss Gergővel pedig nemtom mér baszakodtak
cseh laci pedig aranyos, akármennyire furcsa is kopaszon :)
hajjal elég cuki
Visszakérdezek. Mi miért röhögünk Vitrai v. Gyulai 1970-es évekbeli közvetítésben elhangzott mondatán?
Anett Pötzsch (ejtsd: pőcs) műjégkorcsolyázó a Naplónak hála már tudja, mit jelent a neve, mert a szerkesztők úgy gondolták, ez megér egy kiutazást Németországba. A sikeres sportoló nem biztos hogy így gondolja, szerintünk is ízléstelen, miközben mi is sokat nevettünk azon a legendás kommentátori elszóláson, miszerint: "milyen sokat fejlődött a kis Pötzsch, amióta Jutta Müller vette kézbe!" Egy szó mint száz én is és te is nevetünk egy vicces kinézetű külföldi sportolón. Mintahogyan egy magyarul viccesen hangzó külföldi néven is. Vagy Musanbani úszásán Knézi közvetítésével. Nem kell mindent véresen komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!