Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogy értékeled a 2012-es...

Hogy értékeled a 2012-es Londoni Olimpiát?

Figyelt kérdés

Nem csak magyar részről, hanem összességében!

Én véleményem:

Szerintem egy nagyon jó olimpiát láthattunk, jó versenyekkel, és szinte tökéletes rendezéssel!

Peking-el az volt a baj hogy az időeltolódás miatt szinte alig láttunk élő közvetítést (volt persze de nagyon hajnalban) és ugye Londonba csak 1 órával járnak későbbre és szinte mindent élőben láthattunk!

És hogy a magyarokról is ejtsek szót: le a kalappal a magyarok előtt, nagyon jól szerepeltünk!

Nagy gratula a magyaroknak, és az összes többi olimpikonnak és a britteknek a csodás rendezésért!

2012. aug. 13. 01:58
 1/10 A kérdező kommentje:

és sajnos Rio-val is ez lesz, ott meg baromira későn lesz majd :(

De azért nézzük majd :D

2012. aug. 13. 01:59
 2/10 anonim válasza:
39%
Jól szerepeltünk de a záró volt a legjobb de csak a One Direction miatt!! ;)
2012. aug. 13. 08:38
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Rövid volt :-( 2 hét alatt lezavarták az egészet, és erre kellett 4 évet várni? :'-(
2012. aug. 13. 10:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Fantasztikus volt, meg minden, szinte hibátlan csak az az öt vagy mennyi búzi tini"sztár" "énekes" nem kellett volna a végén.
2012. aug. 13. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
1.válaszoló te valami tini lány lehetsz.Nekem tetszett az egész Olimpia és örülök minden magyar érmesnek.Az eleje tetszett nekem a legjobban.
2012. aug. 13. 14:32
 6/10 anonim válasza:

nekem ez volt a legelső olimpiám amit végignéztem mert az előzőnél még csak 11 voltam

rendezés: nagyon jó volt és tényleg kedvezett az időeltolódás is mert szinte mindent élőben nézhettünk

London nagyon jó munkát végzett, mondták is hogy még a közlekedéssel sem volt probléma pedig aki már járt ott tudja hogy egy átlagos hétköznap is mennyien vannak úton

nagyon színvonalas volt, az épületek és minden más is

játékosok: mindenkinek gratulálok mert biztos nagyon sokat közdöttek hogy idáig eljussanak (tapasztalatból mondom hogy tudom hogy nemcsak fizikálisan de érzelmileg is mennyire megterhelő egy ilyen világméretű verseny)

a magyarokra nagyon büszke vagyok, nagyon jó munkát végeztek- a kedvenceim a kézilabdások 4. helyen végeztek ezúton is gratulálok nekik Csaszi reméljük nincs komolyabb bajod :)- minden magyar büszke lehet magára a versenyzők is és azok az emberek akik velük együtt szurkoltak nekik akár Londonból akár itthonról

2012. aug. 13. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:

jó volt nagyon.

annyi,hogy az evezős számok döntőit nem estére tették,hanem v délelőtt v kora délutánra,uh abból semmit sem láttam.

más kifogásom nincs.

2012. aug. 14. 01:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett, de egyébként a hegyikerékpár jött be jobban nekem...
2012. aug. 14. 10:56
 9/10 wapo válasza:

Jó volt.A versenyek is meg a rendezés is.Látszik az angol szervezőkészség.

Hiányoltam egy-két közvetítést versenyt pl a vitorlás és a szörfös versenyekből nem láttam semmit, pedig még magyar is volt.A gyeplabdáról,íjászat, lövészet stb nem beszélek pedig lehetett volna bemutatni abból is,hátha kedvet kapnak itthon is hozzá, vagy legalább megismerik.

Ami nagy áttörés lehetett volna az az élő internetes közvetítés lett volna.Mindenki azt a versenyszámot nézze amit akar.Persze tudom, hogy a jogdíjak miatt ez elképzelhetetlen, de hátha majd róiban.Nem kell kommentár meg egyéb, egy jól elhelyezett webcam a pályák széléről és kész.Mintha te is ott ülnél.

2012. aug. 15. 13:17
 10/10 anonim ***** válasza:
heló nekem végső soron tetszett, mert a hangulat nagyon átjött minden közvetítésnél. A helyszínek is fantasztikusak voltak, például az öttusáé, ami úgy nézett ki, mint egy Harry Potteres kvidiccs meccs :) meg ahol úsztak, vagy bicóztak, kint a városban. Egyébként az időeltolódás engem nem zavart Pekingben, augusztusban szinte végig szabin vagyok, bármikor nézhetek tv-t, amiről lemaradtam most, azt később visszanéztem. Ja, a nyitó sztem unalmas volt. Peking összességében jobban tetszett :) De azért csak jobb, hogy egy békés országban rendezik ezt meg !
2012. aug. 18. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!