Az olimpiákon és egyéb nagy világversenyeken van valami módszer amivel a hasmenést megelőzik?
Figyelt kérdés
Nem komolytalan kérdésként teszem fel, de ha egy több órás teniszdöntő, vagy 50km-es gyaloglás, 10km-es úszás olimpiai döntő közben rámjönne a cifrafosás hát megőrülnék. Kíváncsi vagyok biológiai szempontból ilyenre is figyelnek egyáltalán vagy sem ill. hogy az étrendjüket kell esetleg komolyabban ehhez igazítani.2012. aug. 11. 10:35
1/3 A kérdező kommentje:
Biztos pelenkát raknak be:)
2012. aug. 11. 10:42
2/3 anonim válasza:
ők egész karrierjük során olyat esznek, amitől nem jön rájuk.
3/3 anonim válasza:
Egyébként nem hülyeség a kérdés. Én versenyzek és bizony a stressz durva dolgokra képes. Viszont ez inkább csak a verseny előttre jellemző, amikor már ott van az ember akkor már nincs semmi baja. De tény nekem volt olyan versenyem, ahol 4x is voltam verseny előtt klotyin. Több versenytársam is ilyen, kis étcsokit szoktunk rágcsálni az segít. Egyébként tenisz meccs alatt ki lehet menni wcre már volt rá példa, csak szólni kell a bírónak és kiengedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!